Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Word klant bij Broekhuis en sponsor Kampong Voetbal

10 mei 17:15  Koop of lease jij een auto bij Broekhuis? Of misschien laat je er onderhoud of schadeherstel doen? Meld dit dan via broekhuis.nl/clubbonus en sponsor Kampong Voetbal. meer »


Open jeugdtrainingen 9 t/m 20 mei! Wie neem jij mee?

8 mei 9:15  Van 9 t/m 20 mei zijn je vrienden welkom bij de trainingen van Kampong Voetbal. Wilt jouw klasgenootje, vriendin of buurjongen een keertje meedoen, dan kan dat. Zij kunnen 2x proeftrainen en dat is helemaal gratis. Check wel even vooraf bij je trainer of het kan! meer »


VrijwilligersBBQ 23 juni

7 mei 17:00  Ben jij vrijwilliger bij Kampong Voetbal? Zet dan 23 juni vanaf 18.00 uur in je agenda. Wij willen jou graag bedanken! meer »


Vrijwilliger in beeld: Robin van den Burg

5 mei 9:30  Wij vinden dat we onze hardwerkende vrijwilligers nog wel wat meer in het zonnetje mogen zetten. Daarom hebben wij ‘vrijwilliger in beeld’ bedacht, een serie waarin we één van van onze vrijwilligers aan het woord laten. Kampong Voetbal kan namelijk niet bestaan zonder alle mensen die zoveel tijd steken in onze vereniging. In deze aflevering is het woord aan Robin van den Burg, coördinator bij de benjamins (2015).meer »


Save the date: ALV maandag 20 juni 2022

3 mei 19:00  Op 20 juni is de ALV van Kampong Voetbal. Dit jaar gelukkig gewoon weer ‘live’. Beslis jij mee over belangrijke zaken rondom de club? Zorg dan dat je erbij bent. Uiteraard wordt er aansluitend nog een drankje gedronken. De exacte tijd maken wij nog bekend maar je kunt uitgaan van het begin van de avond. Uiterlijk twee weken vooraf delen wij alle relevante stukken voor de vergadering. Wij zien je graag dan! . #ALV #ledenvergadering #kampongvoetbal meer »


Bestuur aan het woord: Floris, bestuurslid communicatie Kampong Voetbal

29 april 20:30  Op een vereniging van de omvang van Kampong speelt ongelooflijk veel op dagelijkse basis. Teveel om op te noemen. Met een bestuur van Kampong Voetbal bestaande uit 9 bestuursleden zijn wij week in week uit met de commissies en andere vrijwilligers bezig allerlei dingen zo goed mogelijk te regelen. Daarin speelt een groot aantal belangen. Om daar wat meer inzicht in te bieden willen we maandelijks een bestuurslid de ruimte geven zijn of haar eigen ervaringen hierin te delen. Zo leren jullie ons ook wat beter kennen maar ook wat soms afwegingen bij beslissingen zijn. Deze maand is het de beurt aan ons bestuurslid communicatie Floris Heuer. Over onze nieuwe website en hoe wij jou als lid zo effectief mogelijk bereiken. meer »


Ga jij ook mee met het VoetbalKAMPong?

23 april 9:30  Van 17 t/m 19 juni is weer het jaarlijkse VoetbalKAMPong voor spelers van O10 en O11, georganiseerd door ouders en begeleiders. Schrijf je snel in! meer »


Woensdag-coördinatoren gezocht!

20 april 20:45  Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar één of meerdere coördinatoren voor de woensdagmiddag. Iemand die vol enthousiasme met een groep jonge trainers en bevlogen ouders de circuittraining voor de teams O8 t/m O10 begeleidt.meer »


Jeugd-fluit-jeugd in samenwerking met Hermans & Schuttevaer

14 april 18:30  Voor jeugd-fluit-jeugd loopt het seizoen alweer bijna af. Een voor ons belangrijk project waar wij in blijven ontwikkelen. We zijn trots dat @Hermans & Schuttevaer sinds dit jaar maatschappelijk partner is van dit project en dat ook volgend seizoen zal blijven.meer »


De nieuwe website is live!

11 april 15:45  Bloed, zweet en tranen. Het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover: de nieuwe website van Kampong Voetbal is live! Leuk dat je komt kijken. De nieuwe website zit vol mooie nieuwe features die jullie gebruikerservaring eindeloos veel beter gaat maken. Hier geven we je vast een aantal tips om mee van start te gaan. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!