Nieuws - Kampong Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Finale nacompetitie Kampong - Jos Watergraafsmeer op zondag 11 juni 2023

Vandaag, 9 juni 13:30  Kampong 1 heeft de eerste wedstrijd van de finale van de nacompetitie met 1-0 verloren van Jos Watergraafsmeer. De eerste dertig minuten speelden we sterk en kregen kansen. Na een half uur zette Tim Plemper Jos met een knap schot op 1-0. De tweede helft ging meer gelijk op, met kansjes voor beide ploegen, maar er werd niet meer gescoord.meer »


Kampong Erelid Bernard van der Werff overleden

Vandaag, 9 juni 10:15  Afgelopen weekend is fervent squasher en Kampong Erelid Bernard van der Werff overleden. Bernard was een zeer bekend gezicht op onze vereniging, begeleidde nieuwe squashers en gaf les aan scholen en is ook penningmeester van de Kampong Federatie geweest. Ook was hij acht jaar lang trainer van een Kampong voetbalteam en begeleidde hij sporters bij het Kampong omnitoernooi.meer »


Teamindeling selectie online!

7 juni 12:15  De teamindeling voor de selectie staat online! Om de teamindeling te kunnen zien op de website moet je, zoals eerder gecommuniceerd, inloggen. Heb je nog niet eerder ingelogd, dan raden wij aan dit snel te doen, zodat je zometeen gemakkelijk de teamindeling kunt zien. #teamindeling #nieuweseizoen #selectiemeer »


Finale nacompetitie: Jos Watergraafsmeer - Kampong op donderdag 8 juni

6 juni 17:45  Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat Kampong 1 de finale voor promotie naar de 3e divisie heeft bereikt. Die finale bestaat uit twee wedstrijden tegen Jos Watergraafsmeer uit Amsterdam.meer »


De commissie sportiviteit en respect zoekt nieuwe leden

6 juni 10:45  De commissie sportiviteit en respect zoekt mensen die met een gezond sportief verstand kunnen kijken naar soms lastige situaties.meer »


Inlog nodig voor teamindeling

3 juni 11:30  Net als vorig jaar moet je inloggen op de website om de teamindeling te kunnen zien. Dit doen wij om privacyredenen. De selectieteams worden woensdag 7 juni bekendgemaakt en de breedteteams een week later op 14 juni. Heb je nog niet eerder ingelogd, dan kun je hier een artikel vinden hoe je je aanmeldt voor de website, het is heel simpel. Wil je woensdag direct de teamindeling kunnen zien, dan is het slim om nu alvast aan te melden zodat je woensdag gelijk kunt inloggen.meer »


Halve finale nacompetitie Kampong - Be Quick 1887. Zijn jullie erbij?

2 juni 13:00  Kampong 1 heeft donderdagavond een goede wedstrijd gespeeld in Groningen bij Be Quick 1887. Het team was gefocust en had in grote fases de overhand. We kregen enkele kansen, net als Be Quick 1887 overigens, maar de wedstrijd eindigde in 0-0. Alle kansen nog voor de return, die op zondagmiddag 4 juni bij ons wordt gespeeld. Komen jullie onze jongens supporten bij de strijd om de finale van de nacompetitie te bereiken?meer »


Kampong Voetbal in beweging tijdens Dutch Health Week

2 juni 11:00  Pop-up Park voor Sport op zondag 18 juni in Utrecht-Oost. In de omgeving van Stadion Galgenwaard is op zondag 18 juni een pop-up Park voor Sport. Dit initiatief haakt aan op de Dutch Health Week en wordt georganiseerd door Sportcampus Traiectum, waar Kampong Voetbal een onderdeel van is. meer »


Bestuur aan het woord: Ragna, bestuurslid jeugd

31 mei 10:45  De maandelijkse wisselcolumn van ons bestuur is deze keer van de hand van Ragna, voorzitter jeugd. In ‘De jeugd heeft de toekomst’ gaat Ragna in op de inzet van jeugdspelers bij het fluiten, trainen en coachen, en misschien nog wel meer.meer »


Kampong stopt met roken, cursusavond op woensdag 14 juni

30 mei 15:15  Vanaf augustus 2023 worden alle sportparken in Utrecht rookvrij. Utrecht loopt hierin voor op landelijke regelgeving die volgend jaar van kracht wordt. Bij Kampong doen we al enige tijd mee aan de Rookvrije Generatie dus het rookvrije sportterrein wordt een logische volgende stap.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!