Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Viering 120 jaar SV Kampong Voetbal en Cricket

2 oktober 20:45  Afgelopen vrijdag 30 september werd in het Cricketpaviljoen het 120-jarig bestaan gevierd van de voetbal- en cricketafdeling. Een kleine honderd belangstellenden hebben onder het genot van een geweldige Indonesische maaltijd - voortreffelijk bereid door Floris Jansen - gezellig bijgekletst. Onder hen Jan Willem Biegelaar (75 jaar lid) en Huub van de Pavert (73 jaar lid), bijna een leven lang Kamponger. meer »


Kampong voetbal viert 120 jaar!

29 september 13:00  Vandaag is een speciale dag. Kampong Voetbal viert, samen met SV Kampong Cricket, haar 120-jarig bestaan. Op 29 september 1902 werd de Utrechtse Voetbal- en Cricketvereniging Kampong opgericht, door vrienden uit de Zeeheldenbuurt, waar veel oud-Indiëgangers woonden. Wij zijn trots op waar wij als vereniging staan en hopen er nog 120 jaar bij te kunnen schrijven. 120 jaar waarin sporten voor iedereen centraal staat en waar plezier en ontwikkeling hand in hand gaan.


Week van de Scheidsrechter van 1 t/m 9 oktober

28 september 10:30  Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober 2022.meer »


Contributie-inning seizoen 2022-2023

22 september 17:15  Half oktober start de contributie inning bij Kampong Voetbal. Net als in voorgaande seizoenen zal dit via het platform ClubCollect verlopen. Rond die tijd krijg je een e-mail met als afzender ClubCollect. In deze e-mail vind je een betaalverzoek met link naar de betaalpagina. Hier vind je ook meer informatie over de betaling van de contributie.meer »


Terug naar toen: reconstructie seizoen ’50 – ’51, 4e klasse I, KNVB

21 september 7:00  Een nieuwe rubriek: ‘Terug naar toen’. We nemen je graag mee terug in de tijd voor een kijkje in de historie van Kampong Voetbal. In het vlaggenschip van Kampong, het eerste elftal, hebben meerdere malen broers samengespeeld. Denk aan Dick en Herman Hardebol in de jaren '50, en recenter Christiaan en Diederik Hageraats. Maar in het seizoen '50-'51 spelen een vader en een zoon uit het gezin Boswijk in het eerste elftal! Vader én zoon staan ook geregeld op het scorebord. Kampong eindigt in het seizoen '50-'51 verdienstelijk in de middenmoot van de vierde klas KNVB.meer »


Wil je sporten, maar heb je niet genoeg geld voor sport?

15 september 19:15  Onlangs waarschuwde het Jeugdfonds Sport & Cultuur dat door de toegenomen inflatie minder kinderen op sport- en muziekles kunnen. Kampong Voetbal vindt het belangrijk dat kinderen blijven sporten. Daarom hebben we aantal regelingen op een rij gezet die helpen bij het betalen van bijvoorbeeld contributie of sportkleding.meer »


Kampong Voetbal en Kampong Cricket vieren 120-jarig bestaan

12 september 16:00  Dit jaar is het 120 jaar geleden dat SV Kampong als voetbalvereniging werd opgericht. In datzelfde jaar 1902 volgde ook een cricketafdeling. Kampong viert dit jaar haar 24ste lustrum en doet dat met een Lustrumfeest op vrijdag 30 september 2022.meer »


De Kampong Clean-Up is terug! Doet jouw team ook mee?

10 september 15:00  Op 15 oktober hebben wij bij Kampong weer de jaarlijkse sponsoractie voor de jeugd. Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, willen wij ook dit jaar weer een clean-up organiseren. Uitgerust met prikkers, vuilniszakken en handschoenen en gekleed in het mooie Kampongblauw, zullen onze pupillenleden gedurende 45 minuten de stad Utrecht wat schoner maken. Voor deze activiteit kunnen zij zich laten sponsoren bij familie en andere kennissen. De opbrengst van deze sponsoring zal in zijn volledigheid ten goede komen aan de Plastic Soup Foundation. Deze organisatie zet zich in om de plasticvervuiling in de wereld terug te dringen. Een doel dat goed aansluit bij de actie dus. meer »


Kampong x Mingle Sport

9 september 16:15  Dit seizoen gaan we verder met Mingle Sport! Gebruik jij de app al? Kampong was al betrokken bij de bèta-test fase van de app vorig seizoen. Herinneren jullie je de wondergoal nog van Kampong 1 in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen? Deze is met behulp van Mingle Sport vastgelegd. Bij de kampioenswedstrijd konden supporters die niet zelf aanwezig waren toch de wedstrijd volgen via het liveblog. meer »


De SV Kampong Voetbal- en Keepersschool. Vrijdag 9 september gratis proeftraining!

7 september 16:30  Wil jij graag een extra training in de week om een nog betere voetballer of keeper te worden? Of wil je gewoon zoveel mogelijk voetballen? Meld je dan nu aan voor de Voetbal- of Keepersschool van SV Kampong. Op vrijdag 9 september is er een GRATIS proeftraining waar je aan deel kunt nemen. Meld je daarvoor aan door een e-mail te sturen naar niels@ubuntu-sport.com met je naam, geboortedatum en team. Meer informatie over de Voetbal- en Keepersschool vind je via kampongvoetbal.nl.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!