Nieuws - Kampong Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Vrijwilliger in beeld: Ouren Nikkels

Gisteren, 22 september 9:00  Wij vinden dat we onze hardwerkende vrijwilligers nog wel wat meer in het zonnetje mogen zetten. Daarom hebben wij ‘vrijwilliger in beeld’ bedacht, een serie waarin we één van van onze vrijwilligers aan het woord laten. Kampong Voetbal kan namelijk niet bestaan zonder alle mensen die zoveel tijd steken in onze vereniging. In deze aflevering is het woord aan Ouren Nikkels, assistent-trainer/coach van de JO16-1 en speler van Kampong 1.meer »


Eerste TD van het jaar

21 september 15:00  Welkom terug op de club allemaal. Wij hopen dat jullie een mooie zomer hebben gehad en kijken ernaar uit er weer een mooi seizoen van te maken. We trappen het seizoen goed af met twee hele leuke events, waaronder een TD. Wil jij weten wanneer? meer »


Kick-off 2 september

21 september 12:45  Even wennen maar weer als vanouds. Alle teams startten het seizoen op 2 september met de jaarlijkse kick-off. Vanaf 8.45 uur tot laat in de middag waren alle 7 voetbalvelden gevuld met zo’n 1000 jeugdleden. Voor een onderling partijtje, eerste kennismaking of het maken van de teamfoto. meer »


Voetbalopleiding in het circuit

21 september 12:45  Het circuit draait. Klaargestoomd door de ICT-training van Rik Schrurs zijn de O14 en O15 spelers en ouders als trainers in het circuit begonnen. Bij elke oefening is er een circuittrainer. Dat is altijd een jeugdspeler, selectietrainer of ROC stagiair.meer »


Geef je training? Vergroot je kennis

21 september 12:30  Of je nu een enthousiaste begeleider bent van een O8 team of een gediplomeerde selectietrainer, er is altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Kampong biedt je de opleidingen om een betere trainer te worden.meer »


Voor in de agenda

21 september 12:15  De bal rolt weer, de velden stromen vol en het publiek moedigt enthousiast aan. De competitie is weer van start, teamfoto’s zijn gemaakt en teamafspraken vastgelegd. Deze competitiefase is bedoeld om het niveau van de teams te checken. Na deze fase vindt er een herindeling plaats. Hierbij een aantal belangrijke datameer »


Businessclub trapt nieuwe seizoen af

21 september 10:45  Gisteren speelden de businessclubs van FC Utrecht en Kampong Voetbal tegen elkaar om het seizoen op traditionele wijze te openen. Onder toeziend ook van de supporters van onder meer de businessclub van Kampong Hockey won het elftal onder leiding van hoofdcoach Frank Bruijnis overtuigend met 3-0. De wisselbeker is dus weer terug aan de Laan van Maarschalkerweerd.meer »


Inning contributie start eind september

20 september 10:30  Eind september start de contributie inning bij Kampong Voetbal. Net als in voorgaande seizoenen verloopt dit via het platform ClubCollect. Rond die tijd krijg je een e-mail met als afzender ClubCollect. In deze e-mail vind je een betaalverzoek met link naar de betaalpagina. Op die pagina vind je ook meer informatie over de betaling van de contributie.meer »


Nieuwe ronde nieuwe kansen: de DGZ-bokaal voor senioren start weer met een leuke prijs!

19 september 12:15  Dit weekend start voor alle seniorenteams weer de competitie. Een moment waar we elk jaar naar uitkijken. Waar we in het bijzonder naar uitkijken is een nieuwe editie van de Daan Groot Zwaaftink-bokaal. Vorig seizoen werd de bokaal uitgereikt aan (toen) Kampong 16 spits Nick Schnitzler, die er maar liefst 40 (!) in schoot. Gaat iemand hem dit jaar overtreffen, dat is de grote vraag!meer »


Week van de scheidsrechter

14 september 14:30  Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Tijdens deze week willen de KNVB en clubs zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de (assistent-)scheidsrechter laten bedanken voor hun inzet. Zetten jullie de scheidsrechter in het zonnetje bij je wedstrijd?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!