Organisatie - Kampong Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Organisatie

Organisatie

Sinds haar oprichting in 2019 is de Business Club gegroeid naar meer dan 30 leden, die allen een blauw-wit hart hebben en Kampong Voetbal willen steunen. Deze leden zijn komen niet alleen van binnen de club maar ook van daarbuiten. Wij zijn ook verbonden met de businessclub van FC Utrecht en uiteraard met die van Kampong Hockey. Jaarlijks worden gezamenlijk evenementen georganiseerd om het netwerk in de regio nog beter op elkaar te laten aansluiten. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe partnerships op het gebied van netwerken. Een voorbeeld hiervan is Trajectum waarin diverse grote sportclubs uit de regio samen optrekken om sport in de breedste zin van het woord professioneel op de kaart te zetten. Dit platform biedt uiteraard ook kansen om (commercieel) te netwerken!

Over de Kampong Voetbal Business Club
De Business Club is er om elkaar zowel zakelijk als persoonlijk beter te leren kennen. Door het organiseren van diverse evenementen zoals het voetballen tegen businessclubs uit de regio, netwerklunches, borrels en een gezamenlijk bezoek aan een (internationale) voetbalwedstrijd, creëert de Business Club een platform waarin de leden (ondernemers en bedrijven met een blauw hart) elkaar makkelijk kunnen vinden.

Met het lidmaatschap aan de Business Club investeer je direct in een beter Kampong Voetbal. Een deel van het lidmaatschap wordt gebruikt voor de ontwikkeling van het eerste elftal en de jeugdopleiding van Kampong Voetbal. Op deze manier steunt de Kampong Voetbal Business Club in haar ontwikkeling als groeiende voetbalclub.

Wil je in contact komen met de business club, mail dan naar businessclub@kampongvoetbal.nl

012_Business_Club_Kampong_Voetbal_00071_9129_LR.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!