Vrienden van Kampong Voetbal - Kampong Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrienden van Kampong Voetbal

Vrienden van Kampong Voetbal

Vrienden van Kampong Voetbal

Sinds seizoen 2022-2023 speelt ons eerste elftal in de Vierde Divisie, voorheen de Hoofdklasse. Het hoogste niveau dat ons eerste ooit heeft gespeeld. En we draaien lekker bovenin mee. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Zoals bekend is bij Kampong Voetbal het uitgangspunt “niet halen, niet betalen”. Sterker nog, bij ons betaalt de selectie ook gewoon contributie. Daarin zijn we uniek op dit niveau, en daar zijn wij trots op. Het zorgt voor duidelijkheid en gelijkheid. De huidige selectie kent een relatief groot aantal spelers dat voortkomt uit de jeugdopleiding van Kampong. Aangevuld met een aantal spelers van buitenaf die bewust voor Kampong kiezen hebben we een unieke groep bij elkaar.

Met de promotie zijn de kosten van de selectie wel toegenomen en daarbij doen we graag wat extra voor de selectie. Denk alleen al aan de kosten van het vervoer naar uitwedstrijden en extra trainingsmaterialen. Daarbij moeten we de jeugdopleiding op peil houden om voor de nodige doorstroom naar het eerste te zorgen. Het blijkt één van de belangrijkste pijlers van ons model.

Tevens vragen wij geen toegang voor de wedstrijden van het eerste, ook ongebruikelijk op dit niveau. Gezien de omvang van ons complex is dat natuurlijk lastig.

Gelukkig beschikken we over trouwe sponsoren en een business club. Helaas is dit niet helemaal toereikend om alle kosten te dekken. Daarom is er vanaf dit seizoen een ware Kampong supportersvereniging, voor alle trouwe fans van het eerste elftal: de Vrienden van Kampong Voetbal.

Word lid en wij houden speciaal voor jou een stoeltje warm op de tribune. Blijf op de hoogte van het programma en de ontwikkelingen in de Vierde Divisie. Een keer per jaar organiseren we voor leden een meet&greet met de selectie na afloop van de wedstrijd.

Het lidmaatschap voor ‘Vrienden van Kampong’ bedraagt € 100,- per jaar. Je ontvangt hiervoor een speciale ‘Vrienden van’-pas. Voor de rest van het seizoen 2022-2023 bedraagt het lidmaatschap € 50,-. Tijdelijk ontvang je als welkomstgeschenk een mooie Kampong jubileumsjaal, waarvan er slechts een beperkt aantal gemaakt is.

Wij hopen dat jij ook lid wilt worden van deze speciale supportersschare. Je kunt je hieronder aanmelden via het formulier. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!  

Ben je ondernemer en op zoek naar een mooi netwerk rond Kampong Voetbal met leuke activiteiten, dan is de Kampong Voetbal businessclub wellicht wat voor jou. Voor meer info, zie kampongvoetbal.nl/businessclub.

NC_-_Vrienden_van_Kampong_1920_x_1080_px.jpg


Aanmelden Vrienden van Kampong Voetbal

Vul hier je adres in zodat wij de speciale Vrienden van-pas naar je op kunnen sturen.

€ 50,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!