• Zonder vrijwilligers geen Kampong Voetbal

  Vandaag is het nationale vrijwilligersdag. Een dag waarbij wij maar wat graag stilstaan. Want waar zouden wij zijn zonder al die hardwerkende vrijwilligers die dag in dag uit bezig zijn onze vereniging een beetje beter en mooier te maken. Mensen met een blauw hart!

  Door wind en weer, regen of zonneschijn, wekelijks zijn honderden mensen vrijwillig bezig voor Kampong Voetbal. Als trainer of coach maar ook op minder zichtbare plekken posities zoals wedstrijdzaken of andere commissies. Iedereen speelt daarin een enorm belangrijke rol voor ons als vereniging. Dus daarom:

  VRIJWILLIGERS, BEDANKT!
  Zonder jullie geen Kampong! 

  Ook dit jaar vraagt weer een hoop flexibiliteit van iedereen. Wij hadden gehoopt er inmiddels anders voor te staan maar de realiteit laat dit helaas nog niet toe. Des te trotser zijn wij op al die vrijwilligers die zich ondanks alles niet uit het veld laten slaan maar gewoon doorgaan voor de vereniging. Laten we van 2022 weer een mooi en sportief jaar maken. 

  Dank aan jullie allemaal! Trainers, coaches, teamleiders, scheidsrechters, leeftijdsco√∂rdinatoren, commissieleden en alle anderen die zich elke week weer inzetten voor de vereniging.