• Kampong 1 is periodekampioen!

  Elinkwijk, bedankt!

  Doordat het carnavalsweekend door de KNVB werd ingepland als inhaal-/bekerweekend en Kampong de beker had verplaatst naar de donderdag hadden we dit weekend vrij, zodat we lekker met zijn alle konden feesten. Het eerste feestje vond donderdag plaats toen Kampong zichzelf vakkundig uit de beker had gevoetbald. Daarna was het tijd voor een groter feest. Schrurs, Job, Steven en Harm vierde hun dertigste verjaardag, alvorens we gezellig de dag erna Breda onveilig hebben gemaakt. Echter keken we ook met een schuinoog naar onze streekgenoot, aangezien zij moesten inhalen tegen SDZ.

  Elinkwijk was dit seizoen al zo vriendelijk geweest om ons zes punten te geven en daarnaast een boost te geven voor ons doelsaldo, maar het laatste cadeautje kwam dit weekend. Onder luid bejubel van de meegereisde Kampong aanhang speelde Elinkwijk een erg sterke pot tegen SDZ. Hoewel Elinkwijk twee keer op achterstand kwam, maakte zij een kwartier voor tijd de 3-2. De spanning nam toen op de tribunes bij alles wat blauw(wit) een warm hart toedroeg toe.. SDZ gooide de laatste 10 minuten het gas erop, en creƫerde een legio aan kansen, maar gelukkig stond het vizier niet op scherp en trok Elinkwijk aan het langste eind.

  Het gat tussen Kampong en SDZ is hiermee gedicht tot drie punten en Kampong heeft alles nu in eigenhanden. Een leuke bijkomstigheid van de nederlaag van SDZ is dat Kampong nu de tweede periode gewonnen heeft!

  Echter worden we natuurlijk gewoon kampioen, dus zo belangrijk is een periode niet, maar toch leuk om te hebben. Nogmaals, Elinkwijk bedankt!

  Uw reporter, Daan van der Ster.