• Week van de Scheidsrechter 2019!

    Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats, een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2019.

    In die week willen we als Kampong Voetbal de scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zoveel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. We hebben daarbij jullie hulp nodig. Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Dat kan bijvoorbeeld via een kleinigheid als bloemen, broodje na de wedstrijd of wat lekkers. Maar ook een extra compliment na de wedstrijd is al heel goed!

    Naast het bedanken van de scheidsrechter willen we de teams vragen om een leuke foto te met de scheidsrechter te maken. Die kan gemaild worden naar communicatie@kampongvoetbal.nl. Zet er s.v.p. bij welk team het is, en eventueel wie de tegenstander was. De leukste foto┬┤s plaatsen wij op onze instagram, facebook of twitter pagina (@kampongvoetbal). Gebruik zelf ook de hashtag #scheidsbedankt en #kampongbedanktscheids.

    Namens de communicatiecommissie alvast bedankt voor de medewerking!