• HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT HEET U WELKOM!

 • In de ontvangstruimte van het hoofdgebouw Kampong ontvangen onze fantastische vrijwilligers van Kampong voetbal naast onze eigen teamleiders en trainers ook onze gasten en scheidsrechters voor het spelen van wedstrijden op onze 7 voetbalvelden (3 kunstgrasvelden, 4 grasvelden). Wij maken al onze gasten wegwijs richting velden en kleedkamers en voorzien scheidsrechters van bal, fluit en opschrijfboekje.

  De koffie staat klaar:

  - Op zaterdag zijn we om 07.45 uur open en telefonisch bereikbaar via 030-2541738. Voor afgelastingen hoeft u het nummer niet te bellen. Deze staan op de site en worden sinds dit seizoen ook via de KNVB-app verstuurd.

  - Op zondag zijn we om 9.00 uur open en telefonisch bereikbaar via 030-2541738. Voor afgelastingen hoeft u het nummer niet te bellen. Deze staan op de site en worden sinds dit seizoen ook via de KVNB-app verstuurd.

  - Tijdens thuiswedstrijden van Kampong 1 ontvangen we ook graag de bestuursleden van het bezoekende team met een hapje en een drankje. Aan deze traditie hechten we veel waarde en vinden het als club belangrijk om samen te genieten van het voetbal.

 • Wedstrijdsecretariaat
  Coordinator Algemeen Sanne Quarles
  Wedstrijdsecretaris Zaal Sharmila Basdew
  Wedstrijdsecretaris Senioren Sharmila Basdew
  Wedstrijdsecretaris Jeugd Sharmila Basdew
  Coordinator Zaterdagochtend Arlette Lafere
  Coordinator Zaterdagmiddag Arlette Lafere
  Coordinator Zondag Sanne Quarles