• Vrijwilligersfeest druk bezocht

  Het begint een mooie traditie te worden: het jaarlijkse vrijwilligersfeest van Kampong Voetbal. Ook dit jaar was het met zo’n 150 gasten bij het Cricket Clubhuis weer druk bezocht. Onder de bezielende leiding van ‘bonnenman’ Remko Mast genoten we in de volle zon van - dit keer - alcoholvrije drankjes en lekker eten.

  Het was een mooie gelegenheid om de O17-1 te huldigen. Met drie gewonnen finales in de nacompetitie hebben zij een promotie naar de 3e divisie afgedwongen. Een kampioensdubbeltje meer dan waard! Aansluitend namen we afscheid van coach Rutger Stijlaart, die na vele Kampong-jaren zijn carrière vervolgt op zijn oude nest Vriendenschaar. De 019-1 had al een kampioensdubbeltje mogen ontvangen, maar coach Jorick Straatman werd toch nog even apart gehuldigd. En terecht!

  Vervolgens namen we afscheid van een aantal oudgedienden. Deze vrijwilligers waren vaak al vanaf de jongste jeugd actief en vormden jarenlang het cement van de club. We noemen de leiders Roderik Bourdrez , Jaak Mulder, Branco Scherer, Felix Schnetz en Jurgen Swart, de trainers Ronald Bredewoud, Jos van Breukelen, Theo Fokkinga , Ronald Hagoort, Ewald Hildebrand, Bart Lauret, Egbert van Mourik, Quillermo Pol en Sacha Tippel. Een speciale vermelding voor leeftijdscoördinator Peter van der Linde en Voetbal Academy initiator Wibo van der Heijde. Voor zover aanwezig ontvingen zij een bloemetje, een speciaal magazine over het amateurvoetbal, maar bovenal heel veel dank voor hun inzet in al die jaren.

  Twee vrijwilligers werden benoemd tot lid van verdienste: Coen Goossens voor zijn jarenlange inzet in de technische organisatie (Coen gaat gelukkig gewoon door) en Suzanne Oud voor haar betrokkenheid bij de jeugdorganisatie. Suzanne gaat emigreren naar Engeland en neemt om die reden van afscheid van Kampong.

  Niet aanwezig helaas, maar hij moet zeker worden genoemd:  Remco Rijnbergen die vele jaren actief was in de scheidsrechterscommissie, maar ook onze social mediakanalen enthousiast vulde. Hij kan zijn activiteiten voor Kampong helaas niet langer combineren met zijn werk. Na 10 jaar namen we ook afscheid van Marcel Scheefhals als verenigingsmanager. Zie hiervoor het aparte nieuwsitem op de website. Per 1 juli is Sanne Quarles hem opgevolgd als verenigingscoördinator.

  Last but not least - voordat we aan de BBQ/paella konden beginnen ?? stond nog de uitreiking van de Gouden Schoen op het programma. Voorzitter van de seniorencommissie en speler van Kampong 1, Marsh Königs, had de eer deze uit te reiken aan topscorer Victor Verpalen, waarmee de hegemonie van Thijs Ditvoorst werd doorbroken. Het werd tijd ;).

  Voor alle vrijwilligers die afscheid nemen staan hopelijk weer nieuwe enthousiaste ouders/spelers  klaar om hun taken over te nemen. Onze vrijwilligers zijn de levensader van de vereniging. Heb je ook interesse om iets voor de vereniging te doen, neem dan een kijkje op de vacaturepagina op de website of neem contact op met onze verenigingscoördinator.

  Alle bijdragen, hoe klein ook, zijn welkom!