• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde: samen maken wij Kampong Voetbal!

  Binnen het vrijwilligersbeleid maken we onderscheid tussen functies en taken. Functies vervul je voor een heel seizoen (of langer). Meestal maak je dan onderdeel uit van een commissie. Taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten waar er veel meer van zijn en die zeer waardevol zijn voor de club om in te vullen. Hieronder vind je alle verschillende taken waar we momenteel mensen voor zoeken. 

  Klik hier om je aan te melden.

 • Taken

  Wedstrijdkamer
  We zoeken een groot aantal gastvrije vrijwilligers die een dagdeel op zaterdag of zondag de wedstrijdkamer bemensen. Je ontvangt de teamleiding van de teams die bij Kampong spelen, zorgt ervoor dat de scheidsrechters goed opgevangen worden, wijst kleedkamers toe en zorgt voor een kopje thee in de rust bij de thuis spelende senioren teams. Het is fijn als je een beetje thuis bent op de club en het daarbij leuk vindt om gastvrouw of gastheer te zijn. De wedstrijdkamer is het visitekaartje van onze club! Het gaat hier om een dienst van ca. 4 uur (ochtend of middag). 

  • We zoeken nu vooral mensen voor de zondag. Schrijf je direct in via onze Datum Prikker!

  Organisatie en helpende handen Paastoernooi (12 april 2020)
  Een open toernooi voor onze O15 en O16 teams. De teams worden gemixt en spelen onderling wedstrijdjes. Wil je helpen bij de overall organisatie of meehelpen op de dag zelf? Meld je dan aan.

  Organisatie en helpende handen Meidendag Kampong Voetbal (13 mei 2020)
  Om het meidenvoetbal binnen Kampong structureel te laten groeien, organiseren we jaarlijks een meidendag op onze club. Dé mogelijkheid voor meiden om kennis te maken met voetbal. Voor zowel jonge meiden (benjamins t/m 12 jaar) als oudere meiden 13 jaar en ouder. Vind je het leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Heb je ideeën over hoe deze dag nog leuker kan worden? Meld je dan nu aan! Het gaat om de overall organisatie voor de onder- of bovenbouw of het helpen op de dag zelf (onder- of bovenbouw). 

  Organisatie en helpende handen VoetbalKAMPong (19 t/m 21 juni 2020)
  Een onvergetelijk voetbalkamp voor onze O10 en O11 teams. Ze gaan een heel weekend (vrijdagavond t/m zondagmiddag) met elkaar op kamp om te voetballen en vooral heel veel plezier te hebben. We zoeken mensen om te helpen bij de organisatie maar ook mensen die mee willen met het weekend als teambegeleider of overall begeleiding. Meld je aan!

  Organisatie en helpende handen Roze Koekentoernooi (20 juni 2020)
  De afsluiting van het seizoen voor de benjamins. Vind je het leuk om hierbij te helpe? Meld je dan aan!

  Organisatie en helpende handen Landentoernooi (4 juli 2020)
  Traditiegetrouw sluiten we voor de onderbouw het seizoen af met het landentoernooi voor O12 en O13 teams, waarbij teams gemixt worden en met elkaar wedstrijdjes spelen. Ook hier zoeken we mensen voor de organisatie en voorbereiding, en mensen die op de dag zelf helpen (dit is dan een dagdeel).

  Organisatie en helpende handen Gouden schoentoernooi (5 juli 2020)
  Voor onze O9 spelers organiseren we sinds jaar en dag het Ranja Gouden Schoen Toernooi. Dit is een toernooi waarvoor we ook andere clubs uitnodigen. Hier is dus behoorlijk wat organisatievermogen voor nodig. Vind je het leuk dit toernooi in goede banen te leiden, nieuwe features te bedenken of op de dag zelf het soepel te laten lopen? Meld je dan nu aan!

  Organisatie en helpende handen Oma en Opa middag (datum n.t.b.)
  Vind je het superleuk om met je kleinkind mee te gaan naar het sporten en te zien hoe hij/zij hiervan geniet? Wil je graag een keer samen sporten of wil je meehelpen met de organisatie hiervan? Meld je dan nu aan! Het is de eerste keer dat we dit willen organiseren dus de invulling en datum nog nader te bepalen.

  Organisatie en helpende handen Zomertoernooi senioren en O19
  Als de competitie is afgelopen, organiseert de senioren afdeling van Kampong Voetbal het traditionele zomertoernooi voor senioren elftallen en de oudste jeugd (O19). Wil je helpen om dit nog mooier, leuker en aantrekkelijker te maken? Of wil je helpen het op de dag zelf in goede banen te leiden? Meld je dan nu aan.

  Organisatie en helpende handen Zaalvoetbaltoernooi senioren en O19 (22 december)
  In de winterstop organiseert de seniorenafdeling altijd een zaalvoetbaltoernooi voor senioren elftallen en de oudste jeugd (O19). Wil je helpen om dit nog mooier, leuker en aantrekkelijker te maken? Of wil je helpen het op de dag zelf in goede banen te leiden? Meld je dan nu aan.

  Schoonmakers domeinen
  De kleedkamers op de domeinen worden in het weekend intensief gebruikt. Het tussentijds schoonmaken van deze kleedkamers en die in het grote clubhuis is inmiddels echter wegbezuinigd. Ben jij de persoon die het fijn vindt dat onze spelers en tegenstanders ook zondag in een lekkere frisse kleedkamer terecht kunnen? Heb jij zaterdag einde middag of zondagochtend geen plannen? Meld je dan nu aan voor een dweilsessie en maak onze leden blij! Tijdsbesteding is ca. 2 uur op zaterdagmiddag of zondagochtend.

  Stewards in het weekend
  Je staat als steward juist NIET in de wedstrijdkamer, maar op en rond de velden! Je bent herkenbaar als aanspreekpunt en daarmee vraagbaak voor onze bezoekers. Vind je het leuk om mensen de goede richting te wijzen en spring je graag bij als er iets niet goed gaat? Meld je dan aan!
  - Steward zaterdagochtend
  - Steward zaterdagmiddag
  - Steward zondagochtend
  - Steward zondagmiddag

  EHBO-er
  Heb jij je EHBO diploma en kun je niet wachten om je skills in te zetten? Dan ben je van harte welkom om op zaterdag en zondag een EHBO dienst te draaien (een dagdeel). Je bent dan het eerste aanspreekpunt samen met de collega van het Witte Kruis voor ongelukjes die gebeuren op de velden. Wel willen we graag een kopie van je diploma ontvangen.

  Kampong Schoon!
  Stoor jij je ook regelmatig aan lege blikjes, koekverpakkingen en andere rotzooi op en rond het veld en de tribune(s)? Dan dagen we jou uit om te bedenken hoe we Kampong Voetbal schoon krijgen en houden. Vind je het leuk om hier daadwerkelijk de handen voor uit de mouwen te steken, dan is die hulp uiteraard ook van harte welkom!

  Kampong = Omni
  Vind jij ook dat Kampong Voetbal meer activiteiten met de andere Kampong verenigingen zou moeten ondernemen? Een A/B feest of een C/D feest? Het jaarlijkse Kampong Omni toernooi niet alleen voor senioren maar ook voor de jeugd organiseren? Meld je dan aan!

  Materiaal onderhoud
  Ben jij de persoon die het leuk vindt om al het materiaal dat wordt gebruikt bij Kampong Voetbal in goede staat te houden? Te denken valt aan: onderhoud van ballen, hesjes, kliko’s, doelen nalopen, etc. En heb je af en toe een middagje over? Meld je dan aan!

  Kampong Clubhuis
  Ben jij de sfeermaker, interieurexpert en weet je met weinig iets moois neer te zetten samen met de sponsorcommissie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om meer sfeer in het clubhuis te brengen! Meld je aan als je hier tijd en energie in wil steken.

  Organisatie en helpende handen Grote Club Actie
  Jaarlijks doet Kampong Voetbal mee aan de Grote Club Actie. Onze leden t/m 12 jaar gaan met lootjes langs de deuren. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, een ander deel komt ten goede aan clubkas van Kampong Voetbal. De organisatie hiervan willen we graag structureel vormgeven. Te denken valt aan: uitdelen van de lotenboekjes, het organiseren van het invoeren van de verkochte lootjes, het regelen van prijzen, communicatie met FC Utrecht en natuurlijk het enthousiasmeren van de jeugd. Ben jij de enthousiaste regelaar die hieraan wil bijdragen? Meld dan aan!