• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde: samen maken wij Kampong Voetbal!

  Binnen het vrijwilligersbeleid maken we onderscheid tussen functies en taken. Functies vervul je voor een heel seizoen (of langer). Meestal maak je dan onderdeel uit van een commissie. Taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten waar er veel meer van zijn en die zeer waardevol zijn voor de club om in te vullen. Hieronder vind je alle verschillende taken waar we momenteel mensen voor zoeken. 

  Klik hier om je aan te melden.

 • Taken

  Stewards in het weekend
  Je staat als steward juist NIET in de wedstrijdkamer, maar op en rond de velden! Je bent herkenbaar als aanspreekpunt en daarmee vraagbaak voor onze bezoekers. Vind je het leuk om mensen de goede richting te wijzen en spring je graag bij als er iets niet goed gaat? Meld je dan aan!

  - Steward zaterdagochtend
  - Steward zaterdagmiddag
  - Steward zondagochtend
  - Steward zondagmiddag

  Kampong = Omni
  Vind jij ook dat Kampong Voetbal meer activiteiten met de andere Kampong verenigingen zou moeten ondernemen? Een A/B feest of een C/D feest? Het jaarlijkse Kampong Omni toernooi niet alleen voor senioren maar ook voor de jeugd organiseren? Meld je dan aan!

  Organisatie en helpende handen Grote Club Actie
  Jaarlijks doet Kampong Voetbal mee aan de Grote Club Actie. Onze leden t/m 12 jaar gaan met lootjes langs de deuren. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, een ander deel komt ten goede aan clubkas van Kampong Voetbal. De organisatie hiervan willen we graag structureel vormgeven. Te denken valt aan: uitdelen van de lotenboekjes, het organiseren van het invoeren van de verkochte lootjes, het regelen van prijzen, communicatie met FC Utrecht en natuurlijk het enthousiasmeren van de jeugd. Ben jij de enthousiaste regelaar die hieraan wil bijdragen? Meld dan aan!