• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde: samen maken wij Kampong Voetbal!

  Binnen het vrijwilligersbeleid maken we onderscheid tussen functies en taken. Functies vervul je voor een heel seizoen (of langer). Meestal maak je dan onderdeel uit van een commissie. Taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten waar er veel meer van zijn en die zeer waardevol zijn voor de club om in te vullen. Hieronder vind je alle verschillende functies waar we momenteel mensen voor zoeken.

  Klik hier om je aan te melden.

 • Functies - vacatures

  Video editor (communicatiecommissie)

  Het vullen van de grote schermen in het clubhuis, maar ook filmpjes voor onze social media kanalen op een mooie manier vormgeven, is iets waar we graag meer van zouden willen zien. Ben jij deze creatieveling en wil je deze skills inzetten om onze club nog beter voor het voetlicht te brengen? Meld je dan nu aan!

  Social media manager

  Ben jij dé social media kenner en wordt jij ook enthousiast van de social media kanalen van bijvoorbeeld FC Utrecht en Ajax? Lijkt het je leuk om namens Kampong Voetbal content te plaatsen over alles wat er speelt? Meld je dan snel aan!

  Leeftijdscoördinator Benjamins, geboortejaar 2016

  Voor alle leeftijdscategorieën in de jeugd is er een coördinator. Deze coördinatoren vormen samen de jeugdcommissie. Lijkt het je leuk om de lichting uit geboortejaar 2016 te begeleiden, te ondersteunen en de belangen te behartigen, zowel binnen als buiten de vereniging? Meld je dan aan!

  Scheidsrechters

  Voor alle wedstrijden is begeleiding nodig. Wil jij als vaste scheidsrechter of spelbegeleider fungeren voor jouw team? Of vind je het leuk om in het weekend een aantal keer per seizoen een wedstrijd te begeleiden op zaterdag of zondag? Dat kan ook! In het eerste geval meld je je aan via de leeftijdscoordinator voor de functie van scheidsrechter van jouw team. In het tweede geval kun je aangeven in welke weekenden je beschikbaar bent. Je wordt dan ingedeeld door de scheidsrechterscoordinator. Vaste scheidsrechters worden wel geacht de interne (bij)scholingsavonden bij te wonen (ca. 3 avonden per seizoen). Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om een opleiding bij de KNVB te volgen op kosten van Kampong Voetbal.