• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde: samen maken wij Kampong Voetbal!

  Binnen het vrijwilligersbeleid maken we onderscheid tussen functies en taken. Functies vervul je voor een heel seizoen (of langer). Meestal maak je dan onderdeel uit van een commissie. Taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten waar er veel meer van zijn en die zeer waardevol zijn voor de club om in te vullen. Hieronder vind je alle verschillende functies waar we momenteel mensen voor zoeken.

  Klik hier om je aan te melden.

 • Functies - vacatures

  Videomaker en -editor (Communicatie Commissie)

  Voor de communicatie commissie van Kampong Voetbal zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de commissie wilt versterken bij het maken van video’s en het editen daarvan.
  Als vereniging zijn wij constant bezig communicatie nog beter te maken. Om deze reden is er regelmatig behoefte aan hoogwaardige audiovisuele uitingen.

  Grafisch vormgever (Communicatie Commissie)

  Voor de communicatie commissie van Kampong Voetbal zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de commissie wilt versterken op het gebied van grafische vormgeving.
  Voor de communicatie binnen de vereniging is er regelmatig vraag naar visuele uitingen die vormgegeven moeten worden, zoals promotionele uitingen, sjablonen voor presentaties en beleidsstukken maar ook digitale content voor social media. 

  Leeftijdscoördinator Benjamins, geboortejaar 2016

  Voor alle leeftijdscategorieën in de jeugd is er een coördinator. Deze coördinatoren vormen samen de jeugdcommissie. Lijkt het je leuk om de lichting uit geboortejaar 2016 te begeleiden, te ondersteunen en de belangen te behartigen, zowel binnen als buiten de vereniging? Meld je dan aan!

  Scheidsrechters

  Voor alle wedstrijden is begeleiding nodig. Wil jij als vaste scheidsrechter of spelbegeleider fungeren voor jouw team? Of vind je het leuk om in het weekend een aantal keer per seizoen een wedstrijd te begeleiden op zaterdag of zondag? Dat kan ook! In het eerste geval meld je je aan via de leeftijdscoordinator voor de functie van scheidsrechter van jouw team. In het tweede geval kun je aangeven in welke weekenden je beschikbaar bent. Je wordt dan ingedeeld door de scheidsrechterscoordinator. Vaste scheidsrechters worden wel geacht de interne (bij)scholingsavonden bij te wonen (ca. 3 avonden per seizoen). Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om een opleiding bij de KNVB te volgen op kosten van Kampong Voetbal.

    • Vrijwilligersfunctie Coronawacht  Coronawacht
  Update 29 november 2021: op dit moment zijn er geen Coronawachten nodig.

  Tijdens trainingsdagen worden op maandag, woensdag en zaterdag bij de jongste jeugd Coronawachten gevraagd.
  Hierbij de instructies:

  Praktische zaken coronawacht

  - Doordeweeks staan de coronawachten aan het grote hek bij veld 2. In de weekenden staan de coronawachten daar waar aangegeven volgens het schema;

   - De hesjes voor de eerste shift kunnen in de centrale hal van het grote clubhuis opgehaald worden en na de laatste shift daar weer worden neergelegd;

  - Doorgeven van de namen voor de coronawacht verloopt via de vrijwilligerscommissie: vrijwilligers@kampongvoetbal.nl

  - Overige vragen kan je stellen aan je leeftijdscoördinator of Nick Dijkstra via: manager@kampongvoetbal.nl

  Waar moet je als coronawacht op letten?

  - Alleen spelers en staf mogen het complex op. Boven de 13 jaar is registreren via de QR-code gewenst, niet verplicht. Je kan dit altijd vragen;

  - Dringend verzoek aan de ouders om niet rondom de ingang of hekken te blijven hangen en staan. De 1,5 meter blijft duidelijk van kracht, maar zeker op de Mythylweg is drukte niet gewenst. Hierop mogen de vrijwilligers aanspreken;

  - Ouders die hun kind met de auto komen brengen moeten doorrijden naar P2 (Mythylweg, langs het cricketclubhuis voor de bocht rechts) waar een kiss&ride is gefaciliteerd. Dus geen kiss&ride voor de hekken, aanspreken mag.

  - Ouders van de benjamins mogen hun kind naar de trainer brengen en moeten dan meteen weer vertrekken. Aanspreken mag;

  - Ingang domeinen is bij de grote (dubbele) poort naast het cricketclubhuis. Uitgang domeinen via de kleine poort (naast de kleedkamers);

  - Fietsers moeten hun fiets stallen in de fietsenrekken, niet langs het veld op het complex. Aanspreken mag;

  - Ouders die hun kind van de kinderopvang komen ophalen bij het grote clubhuis mogen doorfietsen.

  - Algemeen: het is gebleken dat coronawachten een nuttige rol spelen door er alleen al te staan. Jullie inzet wordt gewaardeerd en zorgt ervoor dat er in deze coronaperiode op Kampong gesport kan worden!