• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde: samen maken wij Kampong Voetbal!

  Binnen het vrijwilligersbeleid maken we onderscheid tussen functies en taken. Functies vervul je voor een heel seizoen (of langer). Meestal maak je dan onderdeel uit van een commissie. Taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten waar er veel meer van zijn en die zeer waardevol zijn voor de club om in te vullen. Hieronder vind je alle verschillende functies waar we momenteel mensen voor zoeken.

  Klik hier om je aan te melden.

 • Functies

  Leden Vrijwilligerscommissie (5)
  Het gaat hier om binden en verbinden! We zoeken leden voor deze nieuwe commissie die ervoor gaat zorgen dat de (ouders van) leden die aangeven iets voor de club te willen doen, gekoppeld worden aan openstaande taken of functies. Je bent samen met de verenigingsmanager verantwoordelijk voor de administratie van het vrijwilligerswerk en ziet toe op een goede inzet van het budget. Qua tijdsbesteding, als het eenmaal loopt, valt te denken aan ca. 1 uur per week aan het begin en einde van het seizoen. Voor nu, bij de opstart, zal het zeker wat meer tijd kosten.

  Scheidsrechters
  Voor alle wedstrijden is begeleiding nodig. Wil jij als vaste scheidsrechter of spelbegeleider fungeren voor jouw team? Of vind je het leuk om in het weekend een aantal keer per seizoen een wedstrijd te begeleiden op zaterdag of zondag? Dat kan ook! In het eerste geval meld je je aan via de leeftijdscoordinator voor de functie van scheidsrechter van jouw team. In het tweede geval kun je aangeven in welke weekenden je beschikbaar bent. Je wordt dan ingedeeld door de scheidsrechterscoordinator. Vaste scheidsrechters worden wel geacht de interne (bij)scholingsavonden bij te wonen (ca. 3 avonden per seizoen). Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om een opleiding bij de KNVB te volgen op kosten van Kampong Voetbal.

  Technisch coördinator bovenbouw 
  Binnen de Jeugd Technische Commissie zijn we nog op zoek naar versterking! Ben jij voetbaltechnisch onderlegd en vind je het leuk om mee te denken over het technisch beleid van Kampong Voetbal? En lijkt het je leuk om ons Hoofd Jeugd Opleidingen te ondersteunen in de bovenbouw? Dan ben je van harte welkom! De tijdsbesteding zal wisselend zijn, variërend van een uurtje per week in de rustige periodes tot twee avonden per week in drukkere periodes.

  Technisch coördinator onderbouw
  Binnen de Jeugd Technische Commissie zijn we nog op zoek naar versterking! Ben jij voetbaltechnisch onderlegd en vind je het leuk om mee te denken over het technisch beleid van Kampong Voetbal? En lijkt het je leuk om ons Hoofd Jeugd Opleidingen te ondersteunen in de onderbouw? Dan ben je van harte welkom! De tijdsbesteding zal wisselend zijn, variërend van een uurtje per week in de rustige periodes tot twee avonden per week in drukkere periodes.

  Scheidsrechter coördinator/opleider
  Binnen het voetbal en ook bij onze mooie club, loopt het aantal clubscheidsrechters terug. Vind je het leuk om te helpen bij het opleiden van onze jeugd in het scheidsrechtersvak? Wil je meelopen met jonge scheidsrechters om ze “on the job” te coachen? Denk je graag mee in het opzetten van het interne opleidingstraject dat we willen uitbreiden? Meld je dan aan!

  Lid communicatie communicatie commissie
  Is communicatie jouw “ding”? Vind je het leuk om campagnes te bedenken en onze leden op een leuk en laagdrempelige manier te informeren over de activiteiten van Kampong Voetbal en beleidsmatig mee te denken over de inzet van communicatie? Dan kunnen wij jou goed gebruiken! Er wordt eens per 6 weken vergaderd en de tijdsbesteding door de weken heen is afhankelijk van de hoeveelheid te communiceren content.

  Video editor (communicatiecommissie)
  Het vullen van de grote schermen in het clubhuis, maar ook filmpjes voor onze social media kanalen op een mooie manier vormgeven, is iets waar we graag meer van zouden willen zien. Ben jij deze creatieveling en wil je deze skills inzetten om onze club nog beter voor het voetlicht te brengen? Meld je dan nu aan!

  Social media manager
  Ben jij dé social media kenner en wordt jij ook enthousiast van de social media kanalen van bijvoorbeeld FC Utrecht en Ajax? Lijkt het je leuk om namens Kampong Voetbal content te plaatsen over alles wat er speelt? Meld je dan snel aan!

  Leden Sponsorcommissie
  Sponsoring is iets waar we bij Kampong nog harder aan willen trekken. Ben jij een commercieel talent en heb je goede ideeën hoe we sponsors aan ons kunnen binden? Dan willen wij jou maar al te graag aan ons binden om jouw kwaliteiten in te zetten voor Kampong Voetbal. Meld je aan en help de club aan mooie extra’s voor onze leden!

  Trainer/Coach
  Vind je het leuk om een jeugdelftal te trainen en te coachen (kan ook in een duo) en je hierin te ontwikkelen? Dan is dit de functie voor jou! Per elftal is er doorgaans een duo actief als trainer/coach. Zij verzorgen de training(en) en het coaching op de wedstrijddag. Als je het team van je eigen kind traint/coacht, staat hier geen (financiële) vergoeding tegenover. Als je een ander team traint & coacht, dan staat daar een vergoeding tegenover die is bepaald in het Kampong Voetbal vergoedingenbeleid. In het bepalen van de hoogte van de vergoedingen wordt gekeken naar ervaring, diploma’s en het soort team dat je traint (breedte of selectie).

  Leider
  Ieder jeugdteam heeft een leider nodig. De leider heeft een belangrijke taak binnen de teamorganisatie. Hij/zij regelt de randvoorwaarden waarbinnen het team en de trainer/coach goed kunnen functioneren. Te denken valt aan communicatie met ouders, scheidsrechters, teamleiding van de tegenpartij, maar ook het rij- en vlag- en fluitschema. Lijkt je dat wat? Laat het ons weten!

  Leden commissie Sportiviteit en Respect
  Binnen Kampong Voetbal staan sportief en respectvol gedrag hoog in het vaandel. Dat vraagt continu aandacht. Voor dit soort zaken, en ook KNVB breed, hebben we de commissie Sportiviteit en Respect. Vind je het leuk om je hierbij aan te sluiten, beleidsmatig mee te denken, maar ook zitting te nemen in de commissie interne “tuchtzaken”? Meld je dan aan!

  Video analist (technische commissie)
  Ben jij thuis in het spelletje voetbal en ook nog technisch onderlegd? Vind je het leuk om een aantal keer per jaar met behulp van de tool die we in huis hebben (VoetbalTV) een video analyse te maken voor teams die daar behoefte aan hebben? Meld je dan aan!

  Toernooi-coördinator
  De toernooi-coördinator stelt het aanbod samen van externe toernooien, georganiseerd door andere verenigingen. Hij maakt hiervoor gebruik van uitnodigingen die binnenkomen via e-mail. Een overzicht van externe toernooien per leeftijdscategorie wordt gepubliceerd op de website van Kampong Voetbal en periodiek ververst. Teams kunnen zo bepalen aan welke toernooien ze mee willen doen. Wel zijn ze zelf verantwoordelijk voor inschrijving bij de betreffende vereniging en het vervolg. Daarnaast beheer je de speciale toernooien-mailbox, waar allerlei vragen binnen kunnen komen omtrent interne en externe toernooien. Lijkt dit je wat? Meld je aan!