• Kampong voor jou, Kampong door jou.

  Welkom op de pagina voor vrijwilligers van Kampong Voetbal. Vrijwilligers zijn binnen Kampong van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot trainer, van commissielid tot gastheer in de wedstrijdkamer of scheidsrechter. Kampong kan niet zonder vrijwilligers. Samen maken wij Kampong Voetbal!

  Groot tekort
  Op dit moment hebben we als vereniging een groot tekort aan vrijwilligers. Het kost ons veel tijd en moeite om alle taken en functies in te vullen. Daarom starten we in januari 2020 een pilot om alle leden te vragen een steentje bij te dragen. Zonder vrijwilligers is er immers geen voetbal.

  Met ingang van het seizoen 2020-2021 heeft ieder lid een vrijwilligersplicht. Dit klinkt zwaar, maar biedt juist heel veel leuke en interessante mogelijkheden om de club te helpen en beter te leren kennen. 

  Wat kun jij doen?
  We hebben veel verschillende klussen in de aanbieding. Zo kun je niet alleen voor iets kiezen wat je leuk vindt, maar misschien zit er ook iets tussen waar je iets van leert. Of waar je jouw specifieke vaardigheden of kennis kunt inzetten. Het draagt in ieder geval aan de betrokkenheid bij onze club. We hebben alle klussen onderverdeel in 'functies' en 'taken'. Functies zijn voor het hele seizoen (of langer) en taken zijn kleinere, kortdurende activiteiten.

  Meld je aan!
  Interesse in een vrijwilligersfunctie of een vrijwilligerstaak? Bekijk de pagina's voor een overzicht van alles wat beschikbaar is. Je vindt daar tevens een link naar het aanmeldformulier. Mis je klussen in het overzicht of heb je goede idee├źn hoe jij op een andere manier een steentje kunt bijdragen? Neem dan contact op via Sanne Quarles (manager@kampongvoetbal.nl).

  Kunnen we jou goed bereiken?
  Belangrijk in de communicatie met onze leden is dat we iedereen goed kunnen bereiken. We gaan hiervoor in 2020 werken met de vrijwilligersmodule van de Voetbal.nl app (Sportlink). Ben jij met het juiste mailadres geregistreerd in onze ledenadministratie (administratie@kampongvoetbal.nl) en daarmee ook in de voetbal.nl app? Check dat hier.

  Via deze app kun je je straks makkelijk inschrijven voor het vrijwilligerswerk, kun je onderling ruilen en krijg je herinneringen van afspraken. Zo maken we het leuker en handiger!