• Voetbalkampen in de zomervakantie

  Voetbalkampen in de zomervakantie

  Ubuntu Voetbalkamp in de zomervakantie (19 - 23 juli)

  Ook dit jaar kan er weer volop gevoetbald worden in de zomervakantie. In de eerste week van de zomervakantie is er het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht. Kinderen van 4 t/m 9 jaar kunnen van 19 t/m 21 juli meedoen en kinderen van 6 t/m 14 jaar van 19 t/m 23 juli. Het thema tijdens het Ubuntu Voetbalkamp is: “Oranjekoorts, een mooie sportzomer voor iedereen”. Schrijf uw kind nu in!

   

  SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie (25 - 27 augustus)

  In de laatste week van de zomervakantie op 25, 26 en 27 is er het SV Kampong Voetbalkamp voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie is het thema: Pre-season, we gaan iedereen helemaal klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Schrijf daarom snel in om uw kind fit en voorbereid aan het nieuwe seizoen te laten te beginnen en vooral om uw kind heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

   

  Het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie
  Het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie is het leukste voetbalkamp van Utrecht en omgeving. Het is het voetbalkamp waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens het SV Kampong Voetbalkamp dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

  Thema: Pre-season
  Het SV Kampong Voetbalkamp is sowieso meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie is het thema dit keer: Pre-season. We gaan iedereen klaarstomen voor het nieuwe seizoen!

  Vroegboekprijs € 109,- voor 3 dagen bij inschrijvingtot 31 juli
  Als u uw kind inschrijft voor 31 juli voor het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie dan profiteert u van de vroegboekprijs van € 109,-. Alle kinderen dragen het SV Kampong Voetbalacademie tenue tijdens het SV Kampong Voetbalkamp, mocht dit tenue al in bezit zijn, dan hoeft de € 30,- extra voor het tenue niet voldaan te worden. Na 31 juli 2021 geldt de reguliere prijs van € 125,- voor 3 dagen.

  Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link

  Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

  We verwelkomen uw kind graag op 25 augustus bij het SV Kampong Voetbalkamp in de zomervakantie! Tot dan!