• Versterking gezocht voor onze Kicked-Off Cup 35+ op vrijdagavond!

  Na zoveel jaren is het onvermijdelijk. Je zit in de herfst van je voetbalcarrière. Je hebt net je vijfde knie-brace afgeschreven en inmiddels lukt het maar moeizaam om van de ene op de andere helft te geraken. De jonkies bij de tegenstander bewegen ook allemaal net iets te soepel en te snel. Daarnaast wordt je leven wat te druk om elk weekend een wedstrijd te spelen, maar voor afscheid nemen van het spelletje en de gezelligheid daaromheen is het nog te vroeg.

  Voor hen is een tijd geleden de “Kampong Kicked-Off Cup” in het leven geroepen. Speciaal voor de 35+ers (met dispensatieregeling voor 30+ spelers) die lekker op vrijdagavond een balletje willen trappen met gelijkgestemden.

  Het idee is simpel: één keer per maand op vrijdag, 7x7 wedstrijdjes en een biertje na afloop. We spelen op een kwart veld, kunnen onbeperkt wisselen, geen buitenspelregels en geen slidings. We spelen van september 2020 t/m juni 2021. Je kunt je individueel of met een team inschrijven. Met een beetje geluk zet “het bestuur” na afloop het biertje klaar, anders halen we er zelf een paar.

  Als jij net zo enthousiast bent als de huidige spelers die meedoen, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Meld je als lid aan bij Kampong Voetbal. Vermeld bij de inschrijving dat je mee wilt doen aan de “Kicked Off Cup”.
  2. Ben je al lid bij Kampong Voetbal? Dan kan je ook meedoen! Stuur in dat geval een mail naar administratie@kampongvoetbal.nl.
  3. Vervolgens wordt je toegevoegd aan de Teamers-pagina en ontvang je het speelschema.

  De contributie bedraagt € 99,- euro. Dat is met een tientje per maand dus net zoveel als een Netflix abonnement, maar je krijgt er veel meer voor terug!

  NB: Momenteel is het voor senioren nog niet mogelijk om wedstrijdjes te spelen. De verwachting is dat dit per 1 september wel weer kan in de vorm zoals we dat altijd kenden. Als begin september blijkt dat het toch niet kan of een andere vorm krijgt, zullen we uiteraard coulant zijn met het dan alsnog beëindigen van het lidmaatschap.

  We zien je graag bij de aftrap in september. Mail voor vragen naar kampong.kicked.off@gmail.com.

  Martijn van Rijn (coördinator) & Sanne Quarles (seniorencommissie)