• Veel winnaars in Grote Clubactie

    De Grote Clubactie heeft ongeveer € 6.000,- opgeleverd voor Kampong Voetbal. Met grote dank aan alle 125 lotenverkopers! Woensdag 12 december was de prijsuitreiking aan de lotenverkopers. Jan de Zeeuw, directeur van sponsor Interim2day, overhandigde Billie Wolfensberger de prijs voor de beste verkoper. Billy heeft ruim 170 (!) loten verkocht en mag deelnemen aan de FC Utrecht Voetbal Academy. De prijs voor de best verkopende teams ging naar JO9-4 en JO10-4. Zij krijgen een clinic door trainers van FC Utrecht en een rondleiding door Stadion Galgenwaard.

    Als klap op de vuurpijl werd dit weekend bekend dat Sjors uit de JO12-3 zijn moeder het lot heeft verkocht waar de 3prijs van de Grote Clubactie 2018 op is gevallen: een luxe campingvakantie ter waarde van € 2.500,-- . Tijdens het teamuitje van de JO12-3 kwam de directeur van de Grote Clubactie de prijs persoonlijk uitreiken! 

    Alle verkopers die 30 of meer loten hebben verkocht worden uitgenodigd om in het voorjaar naar de FC Utrecht- Heerenveen te gaan. 

    Tot volgend jaar!