• Veel leuke evenementen in de zomerstop!

    Ook in de zomerstop zijn er vol op mogelijkheden om op Kampong te voetballen. Tijdens de zomervakantie zijn er meerdere voetbalevents voor jongens en meisjes, van benjamins tot en met O15-jeugd.

    Zo zijn er natuurlijk weer de bekende Kampong Voetbaldagen in de laatste week van de zomervakantie. De kosten voor de Kampong Voetbaldagen bedragen 150 euro per deelnemer, inclusief shirt. Geef je hier op: www.kampongvoetbal.nl/inschrijving-voetbaldagen/

    Daarnaast zijn er in de eerste 2 weken van de zomervakantie 2 voetbalkampen, georganiseerd door Kampongsponsor Ubuntu Sport. Deze 5-daagse kampen zullen plaatsvinden op de domeinen van Kampong. Er is een dagkamp voor de benjamins t/m O13 en speciaal voor de O11 t/m O15 jeugd (m/v) wordt er een tentenkamp opgeslagen waarin zij kunnen overnachten. Op de website vind je meer info en kan je je opgeven: www.ubuntu-sport.com/aanmelden/.

    Kampong-leden krijgen een speciale korting van €75 voor het overnachtingskamp! Vul hiervoor de kortingscode ‘Kampong2018’ in bij het inschrijfformulier.

    Genoeg leuke events dus om goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan!