• En opeens ben je dakloos. Met je zoon van elf jaar.

  Dag Kampongers,

  Ik wil mezelf even kort aan jullie voorstellen. Ik ben Fahd Rouas, Selectiespeler van Kampong 1/2. Ik heb in de jeugd bij Kampong gevoetbald en na wat uitstapjes sinds 2 jaar weer terug op het oude nest.

  Graag neem ik jullie mee in een gebeurtenis die mij persoonlijk erg aangaat en waarvoor ik graag jullie hulp zou willen inschakelen.

  Mijn oom Abdelwahid uit Marokko bevindt zich sinds anderhalve week in de noodsituatie dat hij met zijn zoon van 11 en vrouw dakloos is geraakt. Zie hieronder de foto's van de huidige situatie. 

  Het dak van zijn primitieve woning is ingestort en doordat hij en zijn gezin in armoede leven kan hij dit onmogelijk zelf repareren. Ze zijn tijdelijk opgevangen door wat buurtbewoners, met de nadruk op tijdelijk. Ik wil het gezin helpen om zo snel mogelijk hun woning te kunnen herstellen. Hiervoor heb ik een offerte laten opstellen door een bevriende aannemer ter plaatse en er is een gat van € 10.000,- te overbruggen. Hiervoor wil ik graag mijn netwerk aanspreken om een donatie te doen.

  Ik hoop dat ik op jullie hulp kan rekenen en dat jullie een donatie willen doen zodat het gezin hun woonomgeving weer terug krijgt. 

  Doneren kan via de volgende link: https://tikkie.me/pay/3kokk1q4560qpavo295a 

  Ik deel graag het eindresultaat met jullie en ben jullie voorbaat dankbaar voor elke vorm van hulp.

  Fahd Rouas