• Trainingsschema vanaf 6 december

  Beste allemaal, 

  Sinds zondag 28 november gelden er nieuwe maatregelen die ook ons als voetbalclub raken. Na 17.00 uur mag er niet meer gesport worden. 

  Ook de wedstrijden van de A-categorie (selectieteams vanaf JO13) zijn door de KNVB opgeschort tot aan de winterstop.

  De afgelopen week hebben wij er alles aan gedaan iedereen een plek te kunnen bieden om voor 17.00 uur te kunnen trainen. Dit is goed verlopen, ondanks dat wij begrijpen dat het niet voor iedereen uitkomst biedt. 

  Vanaf maandag 6 december geldt dit trainingsschema.

  • Elke (jeugd) lichting heeft 1 uur beschikbaar voor breedte- en 1 uur voor selectieteams. We vragen de trainers om de krappe veldruimte in onderling overleg binnen de lichting te verdelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan training in circuitvorm. 
  • De Benjamins kunnen gewoon doorspelen op zaterdag.

  • Voor seniorenteams bieden wij dagelijks VoetbalFit aan. Een combinatie van voetbal en fitness. Dit is afgelopen week al een succes gebleken. Vind je het lekker voor werk of rond lunchtijd een uur te sporten? Dan kan dit op Kampong, onder begeleiding van trainers. Je kunt je hier aanmelden voor VoetbalFit
  • Voor senioren zijn er daarnaast ook 3 momenten per week gereserveerd om met het team te trainen. Er is ruimte voor maximaal 4 teams per trainingsblok. Vol = vol. Hierover hebben teamleiders meer informatie ontvangen en inmiddels is een aantal van deze trainingsmomenten ingepland.

  Tot slot: zorg ervoor dat je het veld uiterlijk om 17.00u verlaat. Vlak na dat tijdstip gaan de lichten uit. Ook het clubhuis is dan gesloten. 

  In het clubhuis hoor je een mondkapje te dragen zolang je niet zit bij NR14 of het Cricket clubhuis.

  De maatregelen zoals eerder al gecommuniceerd blijven tevens gelden. Het is niet toegestaan trainingen of wedstrijden te bekijken als je geen rol hebt als trainer, coach of ander soort vrijwilliger. We bieden wekelijks een livestream aan van de wedstrijden op veld 1. Voor het weekend wordt bekend gemaakt welke wedstrijden te zien zijn. Hou hiervoor de website en sociale media (@kampongvoetbal) in de gaten.

  Wij zijn afhankelijk van allerlei partijen om de trainingen op deze manier aan te kunnen bieden. Daarom is dit schema onder voorbehoud van wijzigingen. We realiseren ons dat dit weer veel flexibiliteit van iedereen vraagt, maar het zorgt er wel voor dat we kunnen blijven sporten. Dank alvast voor jullie begrip en medewerking!