• Trainingen

  Trainingsschema 2019/2020 bekend! Je vindt het schema hier.

  Het trainingsschema voor seizoen 2019/2020 is bekend. Alle teams hebben weer een plek gekregen op de 4 trainingsvelden (3 kunstgras en 1 grasveld) van Kampong Voetbal.

  Start trainingen

  Selectieteams mogen vanaf 19 augustus weer beginnen met trainen. Alle andere teams mogen dat vanaf 26 augustus 2019, met uitzondering van de teams die meedraaien in de circuittraining op woensdag. Zij starten een week later; 4 september is de eerste training.

  Afgelasting training

  Soms kan het zijn dat door weersomstandigheden een training moeten worden afgelast. Als er sneeuw op het kunstgras ligt, mag er niet op gespeeld worden. Ook het grasveld kan door omstandigheden moeten worden afgelast. De afgelasting wordt doordeweeks uiterlijk om 15:00 uur op de site gezet (op woensdag uiterlijk 12:00 uur). Staan er geen afgelastingen voor de trainingen, dan gaat het gewoon door. Je vindt de afgelastingen onder 'Wedstrijden'.

  Materialen training

  Elk team (buiten de circuittraining) beschikt standaard over ballen, hesjes en hoedjes. Deze zitten per team voor de selectieteams in lockers in de spelerstunnel van het clubgebouw en voor de niet selectieteams jeugd en senioren in een kliko onder de tribune. De kliko’s van de benjamins staan op Domeinen in de loods van cricket. Materialen, kliko’s en lockers worden geregeld via manager@kampongvoetbal.nl

  Voor de start van de trainingen (19 of 26 augustus) ontvangen de trainers bericht over toegang tot materialen.