• Trainingen

  Scroll naar beneden voor het trainingsschema voor seizoen 2020/2021.

  Het trainingsschema voor seizoen 2020/2021 vind je onderaan deze pagina. Alle teams hebben weer een plek gekregen op de 4 trainingsvelden (3 kunstgras en 1 grasveld) van Kampong Voetbal.

  Afgelasting training

  Soms kan het zijn dat door weersomstandigheden een training moeten worden afgelast. Als er sneeuw op het kunstgras ligt, mag er niet op gespeeld worden. Ook het grasveld kan door omstandigheden moeten worden afgelast. De afgelasting wordt doordeweeks uiterlijk om 15:00 uur op de site gezet (op woensdag uiterlijk 12:00 uur). Staan er geen afgelastingen voor de trainingen, dan gaat het gewoon door. Je vindt de afgelastingenpagina in menu onder "Actueel" en onder "Wedstrijden". 

  Materialen training

  Elk team (buiten de circuittraining) beschikt standaard over ballen, hesjes en hoedjes. Deze zitten per team voor de selectieteams in lockers in de spelerstunnel van het clubgebouw en voor de niet selectieteams jeugd en senioren in een kliko onder de tribune. De kliko’s van de benjamins staan op Domeinen in de loods van cricket. Materialen, kliko’s en lockers worden geregeld via manager@kampongvoetbal.nl