• TRAININGEN 2017/2018

  Trainingsschema is 2018/2019 bekend (zie onderstaand)
  Het trainingsschema voor seizoen 2018/2019 is bekend. Alle teams hebben weer een plek gekregen op de 4 trainingsvelden (3 kunstgras en 1 grasveld) van Kampong Voetbal.
  In onderstaande schema kun je zien wanneer welk team traint.

  Start trainingen
  De selectieteams kunnen vanaf 27 augustus starten met de trainingen. Als de trainer besluit later te beginnen horen de spelers dat via hun trainer.

  Afgelasting training
  Soms kan het zijn dat door weersomstandigheden een training moeten worden afgelast. Als er sneeuw op het kunstgras ligt mag er niet op gespeeld worden. Ook het grasveld kan door omstandigheden moeten worden afgelast. De afgelasting wordt maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag uiterlijk 12 uur op de site gezet. Staan er geen afgelastingen voor de training dan gaat het gewoon door.

  Materialen training
  Elk team beschikt standaard over ballen (1 per speler), hesjes en hoedjes. Deze zitten per team voor de selectieteams in lockers in de spelerstunnel van het clubgebouw en voor de niet selectieteams jeugd en senioren in een kliko onder de tribune. De kliko’s van de benjamins staan op Domeinen in de loods van cricket. Materialen, sleutels kliko’s en codes voor lockers worden geregeld via manager@kampongvoetbal.nl