• Terugblik lunch Business Club

    Woensdag 17 november organiseerde onze Business Club een mooie lunch voor haar leden bij Restaurant de HFSLG in Bosch en Duin. 

    Wat was het fijn dat het kon, en wat was het goed geregeld. Een mooi gezelschap bij elkaar van mensen die Kampong Voetbal een warm hart toedragen. En er waren ook mogelijke nieuwe leden mee als introducee. Dit resulteerde in een mooie bijeenkomst, goede gesprekken en nieuwe contacten. Leuk om te horen wat mensen beweegt in werk en hoe zich dat vertaalt naar een band met Kampong Voetbal in de Business Club. 

    Het geheel werd extra feestelijk doordat Willem-Jan Ausma zijn pas uitgekomen boek presenteerde: “Wat is waarheid”. Met veel cachet omlijstte hij de presentatie met mooie anekdotes uit zijn werkende leven. En ja, de waarheid is subjectief en ligt doorgaans in het midden. Wat niet subjectief was, is dat van ieder gekocht boek weer een bedrag ging naar de realisatie van de ouderlounge van het WKZ: een mooi gebaar vanuit een blauw hart.  

    Superfijn dat dit kon en mooi om te zien dat de band met Kampong Voetbal niet minder geworden is in deze toch vreemde tijden.