• Technisch kader jeugd 2020-2021

  Met veel trots en plezier maken we de trainersstaf bij de jeugd voor komend seizoen bekend.

  Ondanks de gekke situatie waar we met zijn allen in zitten: geen trainingen, geen wedstrijden en geen toernooien tot in ieder geval 28 april, hebben we inmiddels wel voor alle eerste selectieteams en een groot deel van de andere selectieteams de technische staf ingevuld. Hier zijn we enorm blij mee! We danken uiteraard de trainers die afgelopen seizoenen deze rol hebben vervuld en komend seizoen andere bezigheden hebben zoals het starten van nieuwe studies, afstuderen, etc.

  Trainersstaf
  JO19-1: Nigel Pluk & Nilantha Cauwenbergh als assistent
  JO17-1: Daan de Waijer
  JO16-1: Lars van Hoeve
  JO15-1: Jeroen Vos
  JO15-2: Vacature
  JO14-1: Soufyan Soulimani/Anis Adhar
  JO14-2: Vacature
  JO13-1: Herman Boerboom/Emiel Kolkhuis Tankenberg
  JO13-2: Terrance Finki/Sven Hildebrand
  JO12-1: Marc Visser/Sam Smeets
  JO12-2: Stef van der Laan/Bernardo Nunez
  JO12-3: Jaap Pieterson/Sebas Wolfensberger
  JO11-1/2: Frank Cornelissen/Bram Hartman & Sem van den Tempel als assistent
  JO11-3: Didem Ertana, Victor Kiburg, Jurre Nuiten, Casper
  JO10-1/2: Bas Oldenhuis/Steven de Graaf & Michiel Janssen als assistent
  JO10-3: Vacature
  JO10-4: Vacature
  JO9-1/2: Jort de Zeeuw/Daniël Blom
  JO9-3: Vacature
  JO9-4: Vacature

  Technisch coördinatoren
  Daarnaast hebben we ook een drietal Technisch Coördinatoren aangesteld voor komend seizoen. Deze aanvulling binnen de jeugdafdeling is ons zeer welkom en we zijn dan ook superblij dat we hiervoor drie enthousiaste vrijwilligers gevonden hebben! Zij zullen samen met de Technisch Manager (Rene Stefels) het aanspreekpunt zijn voor de ontwikkeling van onze trainersstaf.

  Technisch Coördinator Onderbouw (Benjamins t/m O11): Dirk Dijkstra
  Technisch Coördinator Middenbouw (O12 t/m O15): Oktay Ertana
  Technisch Coördinator Bovenbouw (O16 t/m O19): Erik Janssen

  De technisch coördinatoren zullen samen met de leeftijdscoordinatoren van hun bouw regelmatig overleg hebben over wat er speelt en hoe ze daarin kunnen ondersteunen. Een voorbeeld hiervan kan zijn het organiseren van thema avonden of een clinic over een bepaald onderwerp. Daarnaast zullen de technisch coördinatoren uiteraard een coördinerende rol spelen bij de teamindelingen en dan met name de selectieprocessen begeleiden samen met de hoofdtrainers.

  Vacatures
  In de onderbouw is nog een aantal vacatures om in te vullen en ook in de middenbouw hebben we nog voor een drietal selectieteams een vacature openstaan. Trainers voor JO9-3 en JO9-4 en trainers voor JO10-3 en JO10-4. In de middenbouw zijn we op zoek naar trainers voor de JO14-2, JO15-2 en JO16-2. Voor de woensdagmiddagtraining voor de onderbouw zijn we op zoek naar stagiairs die willen helpen bij de verschillende oefeningen en we zoeken een coördinator die op het veld de trainers en stagiairs kan begeleiden.