• Talentontwikkeling bij de jeugd: Hoe doen we dat

   

   

  Talentontwikkeling bij de jeugd: hoe doen we dat ?

  27 november 20.30 - 22.00 uur: presentatie/workshop door Henno Oldenbeuving

  Bij Kampong staat de ontwikkeling, zowel sportief als persoonlijk, van jeugdspelers voorop. Hiervoor hebben we inmiddels verschillende initiatieven ontplooid binnen en vanuit de Kampong Voetbal Academie. Om dit verder uit te bouwen, investeren we ook in jullie, ons technisch kader (trainers, coaches) bij de jeugd. Zodat we jullie meer handvatten kunnen bieden om je verder te ontwikkelen. Omdat ook meidenvoetbal binnen Kampong steeds groter wordt, is het van belang om je als trainer/coach ervan bewust te zijn dat niet iedereen hetzelfde is, en op dezelfde manier leert.

  Daarom hebben wij Henno Oldenbeuving uitgenodigd om hierover een workshop te komen geven voor de trainersstaf van Kampong Voetbal. Henno is onderwijskundige en gespecialiseerd in (talent)ontwikkeling van jongeren. Met als specialisatie het benutten van de verschillen tussen jongens en meiden. Hij is vader van Keet Oldenbeuving (skate Keet) die nu op 13-jarige leeftijd al lid is van het Olympisch Skateboardteam.

  Henno neemt ons mee in de ontwikkeling van jeugdspelers, waarbij ook de overeenkomsten en verschillen tussen jongens en meiden aan de orde komen. Daarbij gaat hij met jullie aan de slag over hoe deze informatie vertaald kan worden naar het voetbal. Zo zorgen we samen voor optimaal spelplezier, motivatie en talentontwikkeling binnen Kampong Voetbal.

  Graag uiterlijk 11 november aanmelden op vzjeugdcommissie@kampongvoetbal.nl

   

  Tot ziens op 27 november bij Kampong.