• Start pilot vrijwilligersplicht

  Vrijwilligers zijn binnen Kampong Voetbal van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot trainer, van commissielid tot gastheer in de wedstrijdkamer of scheidsrechter. Kampong Voetbal kan niet zonder vrijwilligers. Samen maken wij Kampong Voetbal!

  Groot tekort

  Helaas is de afgelopen jaren een steeds kleinere groep leden actief als vrijwilliger. Het kost de club veel tijd en moeite om alle taken en functies in te vullen. Tijdens de ALV van 18 november bleek dat een deel van de leden niet op de hoogte was van de urgentie van het tekort. Daar ligt nu een belangrijke taak: ervoor zorgen dat iedereen weet wat er te doen valt voor Kampong Voetbal.

  Start pilot

  Komende periode starten we verschillende campagnes om actief vrijwilligers te werven. Met ingang van het seizoen 2020-2021 voeren we een vrijwilligersplicht in. We testen deze eerst uit in een pilot die start in januari 2020. Aan het eind van het seizoen worden de resultaten geëvalueerd en wordt er besloten of er een financieel component aan komt te hangen. Zo draagt iedereen een steentje bij.

  Direct aan de slag?

  Wil jij meteen aan de slag? Kijk dan op onze website welke vacatures er open staan. Wil je meer weten over de openstaande klussen, neem dan contact op met Sanne Quarles (manager@kampongvoetbal.nl).

  Kunnen we jou wel goed bereiken? Check jouw mailadres!

  Het is belangrijk dat we iedereen goed kunnen bereiken, zeker als we straks gaan werken met de vrijwilligersmodule van de Voetbal.nl app. Met de Voetbal.nl app kun je je makkelijk inschrijven voor het werk dat er is, kun je onderling ruilen en krijg je herinneringen van geplande afspraken. Zo maken we het leuker en handiger! Ben je nog niet bekend met de Voetbal.nl app? Kijk dan hier voor meer informatie: https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/folders/9000176435

  Het is van belang dat leden tot en met 16 jaar bij ons geregistreerd staan met het mailadres van één van hun ouders/verzorgers. Is dat niet het geval? Geef dan het juiste mailadres door via administratie@kampongvoetbal.nl. Vermeld daarbij ook de naam van je kind(eren).