• Sportkledingmarkt 25 januari 2020: lever alvast je oude kleding in!

  Iedereen kent het wel: die prachtig dure voetbalschoenen zijn nog als nieuw maar toch alweer te krap. Te kleine Kampong-shirts die ongebruikt achter in de kast blijven liggen om jaren later in de kledingcontainer te verdwijnen. Prachtige trainingspakken die schreeuwen om een nieuwe gebruiker. Het liefst zou je er een ander kind blij mee maken…

  En dat kan nu! De jeugdcommissie organiseert begin 2020 een sportkledingmarkt in het clubhuis.

  Je kan vanaf 6 januari oude kleding inleveren en op 25 januari voor een zacht prijsje een nieuwe outfit aanschaffen. Dus wacht in het nieuwe jaar nog even met nieuwe aankopen en schrijf deze datum in je agenda. Want voor 5 euro heb je een ‘nieuw’ shirt en voor 10 euro een paar schoenen. Duurzaam én goed voor de club!

  Het geld dat de sportkledingmarkt opbrengt gaat namelijk naar nieuwe dug-outs op de Domeinen. Dan zit je er als supportende ouder ook nog eens warmpjes bij. De kleding die overblijft gaat naar het goede doel van Bring Hope dat het verscheept naar Irak.

  Inleveren van de kleding kan vanaf 6 januari in het clubhuis. Voor de deur van het voetbalkantoor staat deze kliko waar je de spullen kunt inleveren. Het voetbalkantoor vind je op de vide boven de bar, aan de kant van voetbalveld 1.

  De sportkleding moet als volgt aangeleverd worden:

  • Schoon
  • Voorzien van de maat (op een stukje tape)
  • Schoenen aan elkaar geknoopt

  Dus lever je oude sportkleding in, kom de 25e januari naar de sportkledingmarkt en sla je slag!