• BESTEMMING VAN SPONSORGELD

 • Kampong Voetbal gebruikt het sponsorgeld voor initiatieven die ten bate komen aan de leden. Deze initiatieven hebben altijd betrekking op 3 doelstellingen die de club heeft:

  De ontwikkeling van spelers (in zowel top- als breedte teams):
  Voorbeelden van kosten die met sponsorgelden betaald worden zijn de betalingen aan gekwalificeerde trainers en de opleidingskosten van onze trainers, zodat zij in staat zijn de spelers te coachen op sportief, mentaal en normatief gebied. Daarnaast worden sponsorgelden geïnvesteerd in faciliteiten en begeleiding voor Kampong top- en breedte teams, waardoor zij optimaal kunnen presteren.

  Plezier en clubgevoel:
  Kampong-lid ben je voor je plezier. Om de verbondenheid en het clubgevoel te ondersteunen organiseert Kampong Voetbal toernooien en evenementen voor jeugd en senioren. Sponsorgelden maken deze evenementen voor een groot deel mogelijk.

  Maatschappelijke initiatieven:
  Kampong Voetbal is ondersteunt het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Op verschillende manieren wordt geld opgehaald voor de club, waarbij een deel van de opbrengsten worden afgedragen aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Wij leveren daarmee een bijdrage aan het project om patiëntjes onder professioneel begeleiding te laten sporten.