• SENIOREN

 • Op Kampong spelen senioren op zaterdag, maar met name op zondag hun wedstrijden. In het seizoen 2019/2020 zijn er voor heren 22 zondagteams, 4 zaterdagteams en een Klassieke Veteranenteam. Daarnaast heeft Kampong een vrouwenteam op de zondag en twee vrouwen 30+ teams op vrijdag.

  Selecteer een team via bovenstaand menu.

  Nieuw op Kampong?

  Voor de nieuwe leden hebben wij een uitgebreid document met alle ins en outs over Kampong opgesteld. Je kunt hier alle informatie vinden omtrent kernwaarden, historie, arbitrage, wedstrijden, materiaal; alles dat je moet weten over het reilen en zeilen binnen Kampong Voetbalen.

  Activiteiten

  Wij organiseren jaarlijks twee toernooien die toegankelijk zijn voor alle seniorenvoetballers op Kampong: het Wintertoernooi en het Zomertoernooi. Het Wintertoernooi is een zaaltoernooi in de Galgenwaard dat vlak voor de winterstop wordt gehouden. Het Zomertoernooi is een 7 x 7 toernooi dat wordt gehouden aan het einde van het seizoen. Hier worden ook de kampioenen gehuldigd en de dag wordt afgesloten met een barbecue. 

  Nieuwsbrief

  Maandelijks versturen wij de nieuwsbrief met het laatste nieuws rondom de club en uiteraard alle Kampongteams. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Kampong Voetbal Transfermarkt

  Om teams te helpen die spelers nodig hebben, hebben wij een speciale groep op Facebook gestart: Kampong Voetbal Transfermarkt. Teams kunnen in deze groep aangeven dat ze op zoek zijn naar spelers en spelers kunnen ook aangeven dat ze nog wel een extra potje willen ballen. Doordat een grote groep spelers lid is van de groep, hopen we tijdelijke spelerstekorten onderling te kunnen opvangen.

  Doorstroming

  Naast de inzet voor de senioren zijn wij ook proactief bezig met de doorstroming van de A-jeugd naar de senioren. Dit doen we onder meer door de oudste jeugdspelers uit te nodigen voor al onze activiteiten.