• Seizoen 2017-2018 brengt veel nieuws!

  Beste leden van Kampong Voetbal,

  Om te beginnen: dit bericht lees je vanaf de geheel vernieuwde website van Kampong Voetbal. Gedurende de zomermaanden is er door een groot aantal vrijwilligers aan dit project gewerkt. Wij hebben ingezet op een meer eigentijdse vormgeving en navigatiemogelijkheden. We zijn zelf heel trots op het resultaat, maar zijn ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Het kan altijd nog beter! Heel veel dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder naar projectleider John van Pijkeren.

  App
  Nog deze maand wordt ook de vernieuwde Voetbal.nl app gelanceerd, die je direct inzicht geeft in je team, uitslagen, standen en programma. De app wordt het platform waar alles rondom onze club samenkomt. Zo kun je pushberichten ontvangen als er belangrijk nieuws is. Hierover ontvang je binnenkort nog meer informatie.

  Clubhuis
  Eind vorig seizoen al in gebruik genomen, maar toch ook nog een beetje nieuw is het clubhuis dat we samen met alle verenigingen van de Kampong Federatie hebben weten te realiseren. Als Kampong Voetbal zijn we er enorm op vooruit gegaan, omdat het nieuwe clubhuis direct uitzicht geeft op ons hoofdveld. Leuk om te weten is dat het gebouw meer dan klimaat neutraal is. Door alle duurzame maatregelen (zonnepanelen, warmtepomp, isolatie) levert het gebouw zelfs energie op. Iets om trots op te zijn! Toegegeven, het voelt wellicht nog wat nieuw en onwennig, maar er wordt de komende maanden hard aan de inrichting gewerkt waardoor het naar verwachting snel weer eigen zal gaan voelen. In het najaar volgt nog een groot openingsfeest voor alle leden.

  Voetbalshop
  Met ingang van dit seizoen hebben we een nieuwe sponsor: voetbalshop.nl die als enige de officiƫle Kampong kleding verkoopt, tegen 15% korting. Daarnaast heeft voetbalshop.nl ook een zeer uitgebreide collectie voetbalschoenen, kleding en accessoires, die regelmatig met aantrekkelijke korting voor ons wordt aangeboden. Maak daar gebruik van, want daarmee steun je onze vereniging.

  Kunstgras
  Zoals reeds aangekondigd, is ons veld 2 deze zomer van een nieuwe kunstgras toplaag voorzien. Hierbij is door de gemeente (net als bij veld 1 en 7) TPE instrooimateriaal toegepast. Dit is een volledig veilige kunststof die al aan alle normen voldoet. Er is veel ophef geweest over velden met instrooi op basis van oude autobanden, zoals bij veld 2 ook was toegepast. Uiteindelijk werden ze veilig verklaard door het RIVM, maar wij zijn toch blij dat nu al onze kunstgrasvelden van onbesproken instrooimateriaal zijn voorzien.

  Nieuwe teams
  Zoals gebruikelijk zijn veel teams vernieuwd, en dit geldt in het bijzonder voor Kampong 1. Een aantal zeer gewaardeerde oudgedienden is gestopt, en andere hebben vanwege studie of werk (tijdelijk) een andere keuze moeten maken. We hebben dit weten op te vangen door instroom van onze eigen jeugd en doordat een aantal spelers van "buiten" bewust de keuze voor Kampong hebben gemaakt. Hoofdtrainer Mark Verkuijl gaat met een aantal nieuwe assistenten aan de gang om er weer snel een sterk collectief van te maken.

  Jeugdopleiding
  Dit is ook het eerste seizoen van het nieuwe duo Hoofd Jeugd Opleidingen Joop Koppen en Thomas Rupp. Zij nemen het stokje over van Ruud Nijenhuis en Rutger Stijlaart, die het trainerschap (017-1) weer oppakt. Joop en Thomas zullen de jeugdopleiding verder professionaliseren en het succes van de laatste jaren verder uitbouwen.

  Wat niet verandert is de cultuur van onze vereniging, waar plezier en verbondenheid voorop staan en waar we samen zorgen voor een goede sfeer en betrokkenheid in alle geledingen. Mocht je daar een actieve bijdrage aan willen leveren, kijk dan op de vacaturepagina op de website of spreek je leider/leeftijdscoƶrdinator aan.

  Wij wensen jullie allen een heel succesvol en plezierig seizoen toe!

  Namens het bestuur Kampong Voetbal,
  Frank van Heusden
  voorzitter