• Schrijf je deze week nog in voor de Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie!

    Schrijf je snel nog in voor de Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie , 25 en 26 februari. Deze zullen wederom georganiseerd worden door Kampongsponsor Ubuntu Sport. We gaan in de ochtend sporten in de hal van stadion Galgenwaard en in de middag lekker naar buiten op de Kampongvelden.

    Tijdens de Voetbaldagen staan plezier en ontwikkeling centraal: op sportieve, maar juist ook op persoonlijke en sociale vaardigheden. Op het programma staat heel veel voetbal en andere sporten en spellen en hiermee leren de kinderen o.a. respectvol met elkaar om te gaan, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken.

    Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan hier: https://www.ubuntu-sport.com/aanmelden/

    Voor Kampong Voetbal zijn plezier en ontwikkeling belangrijke pijlers in de jeugdopleiding. Daarom gaat Ubuntu Sport wederom de organisatie van de Voetbaldagen op zich nemen. Ubuntu Sport heeft als doel kinderen door teamsport te ontwikkelen, als sporter en vooral als persoon. Voor meer info over de visie, trainingsmethode en evenementen, zie www.ubuntu-sport.com of het promo-filmpje, dat gemaakt is tijdens de Voetbaldagen in de meivakantie.