• Schrijf je nu in voor de Kampong Voetbal- en/of Keepersschool

  Dé voetbal- en keepersschool waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en leert beter te presteren).

  Kampong Voetbalsschool

  Uitdagende trainingen voor de verbetering van jouw voetbal skills, goede coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen, relaxte en positieve sfeer en dit alles inclusief een gaaf Nike tenue van de Kampong Voetbal Academie

  Schrijf je nu in voor de Kampong Voetbalschool: https://ubuntu-sport.com/aanmelden/voetbal/kampong-voetbalschool-voorjaar-2020/

  Kampong Keepersschool

  Hou jij ook zo van keepen? Dan hebben wij een nu gave keeperschool voor jou! Je hoeft geen keeper te zijn. Wij leren je uittrappen, werken we aan je basistechniek gewerkt en gaan we aan de slag met specifieke wedstrijdsituaties. Zo leren wij je ook hoe je het best kan vallen en word je gecoacht hoe je je als keeper het best gepositioneerd. De keeperschool is onder leiding van ervaren keeper trainers van S.V. Kampong.

  Schrijf je nu in voor de Kampong Keepersschool: https://ubuntu-sport.com/aanmelden/voetbal/clubs/kampong-keepersschool-voorjaar-2020/

  Hoe laat?

  Voetbalschool: Jong (7 t/m 9 jaar) traint van 16:00 – 17:00 uur. Oud (10 t/m 13 jaar) traint van 17:00 -18:00 uur

  Keepersschool: Oud (10 t/m 13 jaar) keept van 16:00 – 17:00 uur. Jong (7 t/m 9 jaar) keept van 17:00 -18:00 uur

  Voor wie?

  De Voetbalschool is voor iedereen van 7 tot 14 jaar oud.Je hoeft niet op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 11 jaar en 12 t/m 13 jaar.

  Waar?

  De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht.

  Wat is het programma?

  De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. Daarnaast zijn de trainers van Ubuntu Sport opgeleid om veel aandacht te besteden aan coaching gericht op persoonlijke en sociale vaardigheden.

  Wie zijn de trainers?

  De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van Kampong Voetbal, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

  Wat kosten de trainingen?

  De prijs voor deelname aan een cyclus is €75,-. Als je kind lid is van Kampong Voetbal, is de prijs voor deelname €60,-. Hiervoor dien je bij inschrijving de kortingscode “Kampong Voetbalschool Ledenkorting” in te vullen.

  Daarnaast betaal je nog €25,- voor de aanschaf van het Kampong Voetbal Academie-tenue (niet voor keepers!). Mocht je deze al aangeschaft hebben, dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier en vervalt deze €25,-.

  Meerdere kinderen uit één gezin?

  Als meerdere kinderen uit één gezin mee willen doen, dan wordt voor elk extra kind een korting van €10,- gegeven! Op het aanmeldformulier kun je aangeven hoeveel kinderen mee willen doen.

  Nog vragen?

  Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat via de site, als per mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).