• Oproep: Studenten gezocht!

  Op zaterdag en zondag wordt er op Kampong druk gesport. Met zo’n 50 wedstrijden per weekend, is het van belang dat het centrale punt, de wedstrijdkamer, goed georganiseerd is. Kampong Voetbal is daarom per direct opzoek naar studenten (vanaf 20 jaar) die het leuk vinden om deze taak op zich te nemen.

  Wat ga je doen? 

  Je bent op wedstrijddagen hét aanspreekpunt voor teams en scheidsrechters, je ontvangt ze in de wedstrijdkamer en ze kunnen bij jou terecht voor vragen. We zijn zowel voor de zaterdag als de zondag op zoek. Op zaterdag krijg je hulp van vrijwilligers/de wedstrijdkamercoördinator en op zondag van junioren. Op beide dagen ben je degene die een coördinerende rol vervult.

  Wat wij zoeken:

  -          Je bent proactief en netjes in de communicatie naar onze leden én gasten;
  -          Je kunt assertief optreden in geval van ongeregeldheden op en naast het veld;
  -          In dit alles straal je uit wat Kampong Voetbal belangrijk vindt: plezier in het sporten voor iedereen;
  -          Je bent beschikbaar op tenminste één van de twee dagen (gedurende de gehele shift). Op zaterdag van ongeveer 13:00 uur tot 18:00 uur op zondag van 9:15 uur tot ongeveer 17:30 uur zijn. Indien we genoeg studenten vinden, kunnen we werken op basis van een poule.

  Wat wij bieden:

  Een vergoeding voor het draaien van een wedstrijddag van €75.- (op zondag) op zaterdag afhankelijk van de uren. Daarnaast mag je gedurende je shift een heerlijk broodje van Nummer Veertien halen, en jezelf eindeloos van koffie en thee voorzien.

  Lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje naar manager@kampongvoetbal.nl of bel naar 06-41799176.