• Nigel Pluk nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

  "Dit is een mooie stap voor Kampong”, met die woorden overhandigde de huidige hoofd jeugd opleiding René Stefels figuurlijk het stokje aan zijn opvolger Nigel Pluk.

  Onder toeziend oog van bestuurslid technische zaken Kees Jongkind zette Pluk vanmiddag zijn handtekening onder het contract dat hem vanaf 1 augustus verantwoordelijk maakt voor de uitvoering van het technische beleid in de midden- en bovenbouw (O13 tm O19). Hij gaat zich ook bezighouden met de opleiding van de trainers in deze lichtingen. Zelf zal hij de O17-1 onder zijn hoede nemen in het nieuwe seizoen.

  “Nigel is de gedroomde kandidaat voor de job”, aldus Jongkind. “Omdat hij sinds 2017 jeugdtrainer is bij Kampong, de laatste 2 seizoenen bij de O19-1, kennen we zijn kwaliteiten als trainer op het veld maar ook erbuiten. Hij heeft een duidelijke visie over waar we naartoe moeten met de jeugdopleiding van Kampong. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met zijn aanstelling de kwaliteit van de trainers en trainingen nog verder verbeteren.”

  Pluk genoot zijn voetbalopleiding bij stadgenoot DVSU en was als jeugdtrainer werkzaam bij Laranja Mechanica in Brazilië.
  René Stefels blijft als adviseur betrokken bij Kampong.

 • Nigel Pluk (rechts) ontvangt bloemen en de felicitaties van René Stefels.
 • Nigel Pluk (rechts) ontvangt bloemen en de felicitaties van René Stefels.