• Nieuwe HJO midden- en bovenbouw!

  We hebben een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO): Corian Wigboldus!
  Nigel Pluk (29 jaar), huidig HJO midden- en bovenbouw, heeft een fantastische nieuwe uitdaging gevonden. “An offer he couldn’t refuse” zeg maar. Nigel vertrekt per oktober richting het zonnige Brazilië om aan de slag te gaan bij E.C. Laranja Mecânica, een BVO uit Arapongas. Daar wordt hij ook Hoofd Jeugdopleiding en trainer van de O17 met als doel talentvolle spelers klaar te stomen voor het profvoetbal. 
  Nigel, gefeliciteerd met deze mooie kans. We gaan je missen!
   
  Gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden. Een oude bekende van Kampong. Corian Wigboldus (30 jaar) zal vanaf oktober de rol van HJO op zich nemen. Corian heeft voorheen onder andere de O17 getraind op Kampong, heeft net zijn UEFA A Jeugd op zak en is werkzaam bij jeugdplan Nederland van de KNVB. 
  ‘’Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de trainersgroep en hen verder te helpen in hun ontwikkeling, door mee te kijken met hoe zij trainingen geven en wedstrijden coachen. In bredere zin lijkt het mij gaaf om te innoveren. Kampong Hockey zit aan de andere kant, het is laaghangend fruit om bij hen kennis op te doen over hoe zij alles aanpakken. De sporten hebben immers in bepaalde opzichten veel gelijkenissen.’’
  Welkom bij de club, Corian!