• nijntje beweegt

  NIEUW BIJ KAMPONG
  Doe je mee met het nijntje Beweegdiploma?

  Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij ons meedoen met 10 kennismakingslessen van het nijntje Beweegdiploma!   WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?

  Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

  BEWEGEN MET PLEZIER

  In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

  MEEDOEN BIJ SV KAMPONG

  Wij zijn uitgekozen door de KNVB en KNHB om mee te doen aan een proef. In de proef testen we hoe het Beweegdiploma gegeven kan worden bij onze vereniging. Je kunt meedoen aan 10 kennismakingslessen.

  De lessen bij worden gegeven door Thijs Bosman en Nynke van Netten. Zij hebben hiervoor een speciale bijscholing gekregen.

  LES OP VRIJDAGOCHTEND
  De lessen worden gegeven op vrijdagochtend om 9.30 uur. We starten met een groepje peuters. Kinderen van bijna 3 jaar kunnen meedoen! De eerste les is op vrijdag 16 april. De laatste les zal vlak voor de zomervakantie zijn.

  De locatie is de overdekte sportkooi van de cricket. Deze bevindt zich rechts van het cricketpaviljoen. Ouders zijn welkom om te blijven, echter op afstand van de kinderen en elkaar en nemen de maatregelen rond COVID-19 in acht (dragen van mondkapjes, etc.).

  KOSTEN EN AANMELDEN

  Je betaalt €35,- voor deelname aan de 10 kennismakingslessen. Je kunt je zoon of dochter aanmelden door het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

  Na afloop van de 10 lessen ontvangt je kind nog geen Beweegdiploma. Hiervoor zijn meer lessen nodig. We besluiten na de proefperiode of we in het nieuwe seizoen doorgaan met het aanbieden van de lessen.

  MEER WETEN?

  Neem gerust contact op via Kyra Stefels, 06-10921725 of voorzitter@kampongvoetbal.nl

   

 • Schrijf je kind in voor nijntje beweegt