• Nieuw bestuur Kampong Voetbal

  Tijdens de ALV op maandag 29 juni is een aantal nieuwe leden voor het bestuur van Kampong Voetbal gekozen. Deze vergadering had een bijzonder tintje omdat er maar maximaal 30 leden fysiek aanwezig mochten zijn. De overige leden konden digitaal meekijken en hun stem uitbrengen via Zoom.

  Naast de bestuurswissel is ook gesproken over het vrijwilligersbeleid en de financiën van Kampong Voetbal. Frank van Heusden blikte als scheidend voorzitter terug op een bijzonder jaar waarin corona grote impact had op de tweede seizoenshelft. Het beste nieuws was dat de heren van Kampong 1 zijn gepromoveerd naar de 1e klasse.

  Frank kijkt met veel plezier terug op 5 jaar voorzitterschap van Kampong Voetbal: “We hebben in die periode mooie dingen voor de club kunnen doen. Ik draag het hamertje nu met groot vertrouwen over aan Kyra die ook de afgelopen jaren al zeer betrokken was in haar rol als secretaris en voorzitter van de jeugdcommissie. Ik heb alle vertrouwen in het team dat er nu staat en vind het erg leuk dat ik hier – in een nieuwe rol –onderdeel van kan blijven uitmaken.”

  Als kersverse voorzitter stelde Kyra de nieuwe bestuursleden één-voor-één voor. Daarbij was er ook uitgebreid aandacht voor de vertrekkende bestuursleden John van Pijkeren (Communicatie),  Roeland de Knijff (Sponsoring) en Frank in zijn rol als voorzitter.

  Kyra geeft aan het een enorme eer te vinden om voorzitter te mogen zijn van de mooiste voetbalclub van Utrecht: “Plezier, ambitie en ontwikkeling groeien alleen als we zorgen voor een goede verbinding tussen alle geledingen van onze club. Hierin samen de volgende stap zetten is één van de uitdagingen die ik voor me zie. We hebben inmiddels zoveel leden dat dit niet meer vanzelf gaat. Ik kijk ernaar uit om hier samen met mijn medebestuursleden mee aan de slag te gaan.”

  Het bestuur van Kampong Voetbal bestaat nu uit de volgende personen:

  Voorzitter                                     Kyra Stefels
  Secretaris                                     Silvie Janssen
  Penningmeester                            Nico van Ginkel
  Junior penningmeester                   Cas Briene
  Technische zaken                           Kees Jongkind
  Algemene zaken jeugd                   Ragna Schapendonk
  Algemene zaken senioren               Sanne Quarles
  Commerciële zaken                       Frank van Heusden