• Mogen wij even voorstellen: Commissie Aankleding!

  Al maanden genieten alle sporters en supporters van de verschillende verenigingen van S.V. Kampong van de vele faciliteiten die ons nieuwe Clubhuis ons biedt. Het ontwerpen en realiseren van het Clubhuis was een inmense klus. Het was een gezamenlijke inspanning van maar liefst 6 samenwerkende verenigingen, met de federatie, waar we allemaal deel van uit maken, als grote regisseur van het project.

  Het Clubhuis is ingericht met een mooie bar voor Nummer 14 en nieuwe meubels, dus de inrichting is er. Maar nu wordt het tijd voor de rest. Er ontbreekt nog aankleding, sfeer en historie.
  Om deze reen is er een commissie in het leven geroepen om dat te gaan realiseren: Commissie Aankleding!

  Twee vertegenwoordigers vanuit Voetbal (Laurence Grand en Bart-Jan Bekooy) en twee vanuit hockey (Adriaan Thierry en Bob Bohlander) steken de koppen samen om de sfeer te brengen die we allemaal zo graag zien in het Kampong Clubhuis waar sport, historie en heden ons verbinden.
  Zij streven ernaar een gezellige en sportieve hangplek voor jong en oud te creëren en hebben goede ideeën om een grote ruimte toch gezellig en warm te krijgen. Dit alles in nauwe afstemming met Nr. 14 en de verenigingsmanagers.

  De Commissie Aankleding heeft als hoogste prioriteit gekozen voor aanpassing van de verlichting, het maken van een immense foto-achterwand waarop alle sporten van S.V. Kampong naar voren komen, en verwacht de komende maanden zichtbaar resultaat te kunnen laten zien.

  Mocht je zelf nog ideeën hebben, dan staan we daar altijd voor open (mailen kan altijd, maar we kunnen niks beloven natuurlijk)!:
  Bestuurssecretaris hockey: bestuur.hockey@kampong.nl
  Bestuurssecretaris voetbal: secretaris@kampongvoetbal.nl

  Nog heel even geduld, er wordt hard aan gewerkt en we hebben veel vertrouwen in het resultaat!