• MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

  Vanaf het seizoen 2017/2018 is het amateurvoetbal overgestapt naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier verloopt nu uitsluitend via de wedstrijdzaken-app.

  Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma, uitslagen en de digitale spelerspas raadplegen. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven.

  Spelerspassen 

  De spelerspassen zijn nu volledig gedigitaliseerd. De plastic spelerspas is dan ook niet meer geldig. Het is belangrijk dat je je digitale spelerspas voorziet van een foto van jezelf. Deze kun je zelf via de wedstrijdzaken app uploaden. Als dat niet lukt, neem dan even contact op met Marga Huijting via administratie@kampongvoetbal.nl.

  Digitale wedstrijdformulier

  Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Hierin vul je de vereiste gegevens in voor de wedstrijd. Klik voor meer informatie over hoe je dat doet hier

  App downloaden

  Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden:

  LET OP: Je kunt je alleen registreren op de App met het mailadres waarmee je bij Kampong geregistreerd staat. Weet je niet meer welk mailadres je hebt opgegeven? Neem dan contact op met Marga Huijting via administratie@kampongvoetbal.nl.