• Gratis inloopspreekuur voor leden van Kampong Voetbal

  Alle leden van Kampong voetbal kunnen gebruik maken van een gratis inloopspreekuur fysiotherapie van Medicort.

  De spreekuren zijn:

  - Maandag 18 - 19 uur Jeugd
  - Dinsdag 19 - 20 uur Iedereen
  - Woensdag 18 - 19 uur Jeugd
  - Donderdag 19 - 20 uur Iedereen
  - Zaterdag 10 - 11 uur Iedereen

  Inloopspreekuren BUITEN het seizoen:

  Winterstop: 27 november 2017 t/m 4 maart 2018
  - Maandag 18 - 19 uur Jeugd
  - Donderdag 19 - 20 uur Algemeen

  Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 7 januari 2018
  - Geen inloopspreekuren

  Zomerperiode: vanaf 18 juni 2018
  - Dinsdag 19 - 20 uur Algemeen

  Bel voor meer informatie: 088 - 7080800 of kijk op www.medicort.nl.

  Voordelen van een inloopspreekuur:
  Ben je tijdens de voetbaltraining of wedstrijd geblesseerd geraakt? Kom dan even langs op een inloopspreekuur. Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig.De fysiotherapeut onderzoekt gratis de blessure en geeft na de screening advies wat het beste vervolg voor je is. Indien er een vervolg traject wordt geadviseerd kun je direct een afspraak inplannen bij de fysiotherapeut op de Medicort locatie op Kampong. Deze behandeling wordt gedeclareerd bij de zorgverzekering of indien je niet verzekerd bent krijg je een particuliere nota. Bij jeugdspelers zal er eerst contact opgenomen worden met de ouders. Voor vragen of advies over bewegen kun je ook bij Medicort terecht. Het inloopspreekuur is voor alle sporters van Kampong voetbal. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud.

  Het bedrijf Medicort:
  Medicort heeft een eigen locatie op Kampong in het clubhuis. Medicort is gespecialiseerd in fysiotherapie ten behoeve van sport en orthopedische revalidatie. Het team bestaat uit fysiotherapeuten met specialistische kennis en ervaring van verschillende sporten (hardlopen, tennis, klimmen, hockey, wielrennen, honk/softbal etc) en verschillende lichaamsonderdelen (enkel, knie, heup, schouder, hand, pols etc).Medicort beschikt over innovatieve apparaten, goede faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun topniveau te laten bereiken. Hiervoor is Medicort altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt haar kennis door deze te delen en streeft naar een landelijk hoog niveau en werkt om die reden samen met andere top-instituten en specialisten.

  Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). Bij een TMS kunnen sporters die op het allerhoogste niveau sporten terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding bij alle sportmedische problemen om zo tot optimale sportprestaties te komen.