• KAMPONG VOETBAL STEUNT WKZ

    Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk onderwerp op de agenda van Kampong. Door middel van het steunen van het WKZ probeert Kampong Voetbal bij te dragen aan het WKZ in het algemeen, en meer in het bijzonder aan de bouw van een nieuw sportcentrum. Het WKZ probeert zieke kinderen beter te maken en sporten is daar een belangrijk onderdeel van.

    Bij de aftrap op 6 maart 2016 werd dankzij vele betrokken leden een bedrag van € 2.500,- opgehaald, een enorm startkapitaal dat alle verwachtingen overtrof. Gedurende het jaar worden diverse activiteiten georganiseerd om geld binnen te halen. Het afgelopen jaar vond een 7x7 voetbaltoernooi voor senioren plaats en voor de jongste pupillen is aan het eind van het seizoen een clinic verzorgd door Kampong Voetbal 1. [foto plaatsen van Rik met Pippa]

    Naast deze activiteiten is er de mogelijkheid om lid worden van de zogenaamde ‘12e man’: het Kampong-collectief voor de hardcore supporters. Naast gezelligheid, een borrel en andere privileges sponsor je via je lidmaatschap ook het WKZ.