• MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

  Vanaf het seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de wedstrijdzaken-app gaan.

  Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal. 

  Spelerspassen 

  Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van seizoen 2017/’18 afgeschaft. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart 2017 niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen, dit proces gaat volledig digitaal. 
  Tot oktober 2017 is het mogelijk om zelf via de App een recente foto te uploaden. Hierna kun je je foto alleen uploaden of wijzigen via Marga Huijting administratie@kampongvoetbal.nl

  App downloaden

  Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden. 

  https://itunes.apple.com/nl/app/wedstrijdzaken/id1141858630?mt=8 
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.knvb&hl=nl

  LET OP: Je kunt je alleen registreren op de App met het mailadres waarmee je bij Kampong geregistreerd staat. Weet je niet meer welk mailadres je hebt opgegeven, neem dan contact op met Marga Huijting  administratie@kampongvoetbal.nl