• KAMPONG VOETBAL CLUBTENUE

 • Koop vanaf nu je Kampong-kleding bij Voetbalshop.nl
  Per 1 juli 2017 is Voetbalshop.nl kledingleverancier van Kampong Voetbal. Onze leden kunnen kleding kopen op de speciaal voor Kampong ingerichte webshop: https://www.voetbalshop.nl/verenigingen/sv-kampong. Hier zijn niet alleen wedstrijdtenues (m/v) te bestellen, maar ook een breed assortiment aan trainingspakken, trainingskleding, streetware, ballen, tassen en veel meer.

  Kleding policy
  In principe verzorgen alle spelers hun eigen wedstrijdkleding. Teams mogen daar in onderling overleg zelf sponsors voor werven. De richtlijnen voor teamsponsoring en gesponsorde teams zijn hier te lezen

  Bestellingen voor teams kunnen verwerkt worden in het bestelformulier en kunnen verstuurd worden naar de verenigingscoordinator: manager@kampongvoetbal.nl.

  Individuele bestellingen leden
  Kampong leden bestellen zelf hun kleding op voetbalshop.nl/verenigingen/sv-kampong. Leden krijgen 15% korting op Kampong kleding, maar ook op andere goederen mits zij vanaf de Kampong website komen. De kortingscode die ingevuld dient te worden bij afrekenen is: KAMPONG.

  Teambestellingen 
  Bestellingen per team lopen via de verenigingscoordinator. De stappen die genomen worden zijn:

  - Het bestelformulier wordt via de Jeugd Commissie en Senioren Commissie verspreid. Deze is ook op te vragen bij de verenigingsmanager.
  - Het team vult het bestelformulier in stuurt deze naar de verenigingscoordinator: manager@kampongvoetbal.nl
  - Eventueel neemt Voetbalshop rechtstreeks contact op met het team om sponsoruitingen af te stemmen.
  - Kampong Voetbal stuur een factuur naar het team.

  De afspraak met Voetbalshop is goed voor Kampong en de leden. Op alle Kampong-kleding krijgen leden 15% korting ten opzichte van de adviesprijs van Nike. Daarnaast zullen leden gebruik kunnen maken van de aanbieding om schoenen te kopen met 15% korting gedurende twee perioden van een maand (vlak voor het seizoen en vlak voor hervatting van het seizoen in de winterstop).
  Verder sponsort Voetbalshop.nl de club met een vast bedrag, plus met 10% van de omzet. Hiermee levert Voetbalshop.nl een zeer grote bijdrage aan de club om te kunnen investeren in faciliteiten en evenementen voor alle teams. Het bestuur wenst daarom te benadrukken dat teams verplicht zijn hun Kampong-tenues bij Voetbalshop.nl aan te schaffen.