• AANMELDEN OF WIJZIGEN

  Wat leuk dat je lid wilt worden van Kampong Voetbal!

  Om lid te kunnen zijn van Kampong Voetbal, moet er een machtiging afgegeven zijn voor automatische incasso. Door het verzenden van onderstaand aanmeldingsformulier geeft u toestemming aan SV Kampong Voetbal om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie of boetes opgelegd door de KNVB.

  Heb je een U-pas? Dan moet je alsnog je rekeningnummer invullen, omdat er een beperkt budget beschikbaar is vanuit het U-Pasbureau. Je kunt in het vakje opmerkingen aangeven dat je een U-pas hebt. Een kopie van de voor en achterkant van de U-pas moet je apart mailen naar Administratie@kampongvoetbal.nl

  Wachtlijst

  Door onderstaand aanmeldformulier in te vullen, word je in eerste instantie op onze wachtlijst geplaatst. Elke aanmelding wordt beoordeeld op voetbal-ervaring, ruimte in de teams, etc. Dit wordt beoordeeld en behandeld door de desbetreffende co√∂rdinator van je leeftijdscategorie. 

  Heb je al een afspraak met een team of coördinator/trainer? Geef dat dan aan in het vakje "Opmerkingen".

  Indien er geen ruimte is in een voor jou geschikt team, kom je op de wachtlijst te staan. Jij en/of je ouders ontvangen hierover altijd bericht. Voor het indelen van kinderen op de wachtlijst, wordt naar de volgende punten gekeken:

  • Heeft het kind al familie (gezinsleden) bij Kampong?
  • Zijn de ouders bereid een actieve bijdrage aan Kampong te leveren (denk aan trainen/coachen)?
  • Een voorrangsbeleid voor meisjes
  • De volgorde van aanmelding
 • AANMELDFORMULIER