• LIDMAATSCHAP

  Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap bij Kampong Voetbal. Zo kunt u via deze pagina informatie vinden over contributie, aanmelden als nieuw lid en over het overschrijven van of naar een andere voetbal vereniging.

 • OVERSCHRIJVEN

  Verenigingen moeten alle overschrijvingen digitaal regelen via Sportlink Club.
  Om de overschrijving soepel en zonder vertraging te laten verlopen is het belangrijk dat je je KNVB relatienummer, zoals bekend bij je vorige club, aan ons doorgeeft. Dit kan door het nummer te vermelden op ons aanmeldformulier. Je kan je KNVB relatienummer opvragen bij je vorige club, het staat ook vermeld op je spelerspas.
  Pas wanneer je bent uitgeschreven door je oude club zal je overschrijving geaccordeerd kunnen worden door de KNVB,
  De KNVB houdt alle gegevens bij in hun datasysteem, meld je je aan zonder het KNVB nummer, ook al heb je 10 jaar geleden voor het laatst gevoetbald, dan word je overschrijving tijdelijk geblokkeerd tot het handmatig nagekeken kan worden. Dit alles levert onnodige vertraging op.
  Deze regels zijn van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B. Op de website van de KNVB lees je meer over Nationale overschrijvingen.

  Om over te schrijven kunt u hier het Aanmeldingsfomulier invullen.

 • UITSCHRIJVEN

  Om u uit te schrijven kunt u hier het formullier invullen en online versturen.
  Let op dit dient voor de 15e van mei te gebeuren.