• LIDMAATSCHAP

  Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap bij Kampong Voetbal. Zo kunt u via deze pagina informatie vinden over contributie, aanmelden als nieuw lid en over het overschrijven van of naar een andere voetbal vereniging.

 • OVERSCHRIJVEN

  Verenigingen moeten alle overschrijvingen digitaal regelen via Sportlink Club.
  Om de overschrijving soepel en zonder vertraging te laten verlopen is het belangrijk dat je je KNVB relatienummer, zoals bekend bij je vorige club, aan ons doorgeeft. Dit kan door het nummer te vermelden op ons aanmeldformulier. Je kan je KNVB relatienummer opvragen bij je vorige club, het staat ook vermeld op je spelerspas.
  Pas wanneer je bent uitgeschreven door je oude club zal je overschrijving geaccordeerd kunnen worden door de KNVB,
  De KNVB houdt alle gegevens bij in hun datasysteem, meld je je aan zonder het KNVB nummer, ook al heb je 10 jaar geleden voor het laatst gevoetbald, dan word je overschrijving tijdelijk geblokkeerd tot het handmatig nagekeken kan worden. Dit alles levert onnodige vertraging op.
  Deze regels zijn van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B. Op de website van de KNVB lees je meer over Nationale overschrijvingen.

  Om over te schrijven kunt u hier het Aanmeldingsfomulier invullen.

 • UITSCHRIJVEN

  Wil je je carrière bij Kampong Voetbal beëindigen? Schrijf je dan vóór 15 mei van het lopende seizoen uit. Dit kun je doen door hier het formullier in te vullen en online te versturen.

  Je schrijft je in principe uit voor het volgende seizoen. Wil je gedurende het seizoen stoppen met voetbal? Dat kan, via hetzelfde formulier. Let wel: je blijft betalingsplichtig voor dat seizoen. Het is dus niet mogelijk om contributie terug te vragen en/of een deel niet te betalen. Voor meer informatie kun je ons contributieregelement raadplegen.