• Leden gezocht voor nieuwe vrijwilligerscommissie Kampong Voetbal!

  Kampong Voetbal is een vereniging waar plezier en verbondenheid voorop staan en waar we samen zorgen voor een goede sfeer en betrokkenheid in alle geledingen. Onze leden zijn onze vrijwilligers, zij maken de club en hebben op en rondom een veld de belangrijkste rol in de organisatie van alle activiteiten. Kampong Voetbal zijn wij samen en samen maken we Kampong Voetbal!

  Wij geloven in de kracht en het potentieel van onze leden en kunnen putten uit een enorme diversiteit aan kennis en ervaring bij de (ouders en grootouders van onze) leden. Ook in het aanbod van ons vrijwilligerswerk bieden we een grote diversiteit. We zoeken vaak bestuurders, trainers, scheidsrechters en mensen voor de wedstrijdkamer, maar ook organisatietalent voor evenementen en toernooien, verbindend talent als leeftijdscoördinator en bieden steeds meer creatieve rollen (video-analist, creative designer) of commerciële rollen in de sponsorcommissie of de business club. Als vrijwilliger bij Kampong Voetbal is er voor ieder talent een plek. Een plek waar plezier, vriendschap en ontwikkeling centraal staan. Een plek waar je nuttige ervaring kunt opdoen voor je loopbaan en je netwerk, of juist jouw ervaring kunt doorgeven aan andere vrijwilligers.

  De kunst is om onze leden te koppelen aan de klussen die bij hen passen. Qua tijdsinspanning en planning, qua uitdaging, kennis en ervaring, met de mensen die jij leuk vindt of zou willen leren kennen. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Als club willen we vraag en aanbod van het vrijwilligerswerk transparant maken en we ondersteunen, faciliteren en adviseren bij de matching van vraag en aanbod. De leden van onze nieuwe vrijwilligerscommissie zijn matchmakers, letterlijk en figuurlijk.

  We willen zo snel mogelijk starten met onze nieuwe Vrijwilligerscommissie en zoeken enthousiaste vrijwilligers die hierbij willen helpen! Ook in de vrijwilligerscommissie zoeken we verschillende rollen:

  • Voorzitter Vrijwilligerscommissie: bestuursfunctie waarbij je het nieuwe vrijwilligersbeleid vormgeeft en implementeert. Je vertegenwoordigt de vrijwilligerscommissie in het bestuur van Kampong Voetbal en zorgt dat binnen de commissie alles lekker loopt.
  • Matchmakers: uitvoerende rol waarbij je het leuk vindt om vrijwilligers te koppelen aan het werk wat we bieden. Je bent sociaal, pro-actief, maakt makkelijk contact, weet mensen te enthousiasmeren en bent creatief in het bedenken van nieuwe rollen en taken en events.
  • Procesbegeleider: uitvoerende rol waarbij je al het vrijwilligerswerk transparant inzichtelijk maakt op de site of in de app, zodat onze vrijwilligers zich makkelijk kunnen inschrijven of kunnen ruilen. Onze procesbegeleiders regelen de “back-office” achter ons vrijwilligersbeleid. Je houdt van administratieve processen, hebt affiniteit met IT en financiën.

  Interesse?
  Neem snel contact op met onze verenigingscoördinator Sanne, via manager@kampongvoetbal.nl en we vertellen je graag meer!