• Kom op stakingsdag 6 november voetballen op Kampong!

  Op woensdag 6 november staken de leraren in het onderwijs. Op deze dag zal de Kampong Voetbal Academie in samenwerking met Ubuntu Sport, kinderen die niet naar school gaan, ontvangen voor een voetbalclinic van 09:00 uur tot 14:00 uur.

  Tijdens deze clinic, die toegankelijk zijn voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar oud, zullen wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches.

  Onze voetbalprogramma’s zijn gemaakt om kinderen van alle niveaus en leeftijden de uitdaging te bieden die zij nodig hebben.

  Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren. We hebben er nu al zin in!

  Kinderen kunnen worden aangemeld door een mailtje met naam, leeftijd, locatie, eventueel team en contactgegevens van de ouders te sturen naar stakingsdag@ubuntu-sport.com.

  De kosten voor deze clinic bedragen €30,- p.p (inclusief lunch). Voor elke 2e kind van een gezin geven wij €5 euro korting. De betaling vindt plaats per betaalverzoek.