• Geef je op voor de Kampong Voetbaldagen in de Voorjaarsvakantie!

  Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes op 27 en 28 februari naar de Kampong Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie!! Dé voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en leert beter te presteren). Vrijdag 28 februari zal in het teken staan van Carnaval! Dus trek je mooiste outfit aan en schitter tijdens de Voetbaldagen!

  • Carnaval op vrijdag
  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  • Zowel trainingen in de zaal als op het veld
  • Coole coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Inclusief mooi Kampong Voetbal Academie tenue

  Inschrijven?

  Dat kan je hier doen: https://ubuntu-sport.com/aanmelden/voetbal/kampong-voetbaldagen-in-de-voorjaarsvakantie-2020/

  Voor wie?

  De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 4 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. Er is een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12 t/m 13 jaar.

  Wanneer en waar?

  De Kampong Voetbaldagen zijn in de voorjaarsvakantie in de ochtend in de hal van stadion Galgenwaard. In de middag wordt er op het veld op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht gespeeld. De dagen zijn op 27 en 28 februari van 09:00 tot 17:00 uur.

  Wat krijg je?

  De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een Kampong Voetbaldagen tenue. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

  Wie zijn de trainers?

  De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

  Meerdere kinderen uit één gezin?

  Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind.

  Alleen 2 dagen mogelijk?

  Het is ook mogelijk om alleen 1 dag mee te doen. Neem hiervoor contact met ons op per mail (info@ubuntu-sport.com) of gebruik de kortingscode 1dagvoorjaar bij het afrekenen.

  Inschrijven voor meerdere evenementen?

  Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

  Nog vragen?

  Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).