• Kampong Voetbal presenteert de Kicked-Off Cup

    Na zoveel jaren is het onvermijdelijk. Je zit in de herfst van je voetbalcarrière. Je hebt net je vijfde knie-brace afgeschreven en inmiddels lukt het maar moeizaam om van de ene op de andere helft te geraken. De jonkies bij de tegenstander bewegen ook allemaal net iets te soepel en te snel. Daarnaast wordt je leven wat te druk om elk weekend een wedstrijd te spelen, maar je kan ook echt nog geen afscheid nemen van het spelletje en de gezelligheid daaromheen.

    Klinkt dit bekend? Dan hebben we goed nieuws! Kampong Voetbal presenteert de Kicked-Off Cup, een onderlinge competitie die op vrijdagavonden gaat plaatsvinden op Kampong. Je speelt om de week een wedstrijd (7 x 7) en daarna is er mogelijkheid om gezamenlijk te borrelen. De competitie is gericht op 35+, maar er is een dispensatieregeling voor 30+ spelers.

    Interesse? Meld je dan met een team van minimaal 10 spelers aan bij kampong.kicked.off@gmail.com. Individueel geïnteresseerden proberen we bij een bestaand team te plaatsen. Afhankelijk van snelheid van inschrijvingen starten we eind 2017 of begin 2018.

    Jasper Keizer (coördinator) & Marsh Königs (seniorencommissie)