• Kampong Voetbal zoekt foto's

    Voor de inrichting van de wedstrijdkamer zijn wij op zoek naar foto's. We willen de kale wand daar opfleuren met mooie beelden van lekkere passeeracties, vlammende schoten en juichende Kampongspelers.
    Ongetwijfeld zijn er in de loop der jaren duizenden foto’s gemaakt op Kampong. Alles is welkom, maar we zijn vooral op zoek naar mooie actiefoto’s. Daarom vragen we je je favoriete Kampong Voetbalfoto (‘s) met ons te delen. Dat kan door het via deze link rechtstreeks in onze Dropbox te plaatsen. Je kunt de foto's ook mailen naar fotos@kampongvoetbal. Een korte toelichting is natuurlijk welkom.
    Het is nu ook wel een mooie tijd om eens door je voetbalfotoarchief te bladeren en weg te dromen bij de beelden van voetbal zonder beperkingen. In de wetenschap dat we nog even vol moeten houden, maar dat die tijd ook weer terug zal keren.
    Door de foto’s beschikbaar te stellen geef je Kampong Voetbal toestemming deze foto’s te publiceren. We kunnen ze gebruiken voor de inrichting van de wedstrijdkamer, maar ook voor onze website en de social mediakanalen.