• Kampong Voetbal start pilot met Ubuntu Sport

  Twee Kampong voetballers zijn afgelopen najaar een nieuwe voetbalschool gestart. Zij heten Christiaan Hageraats en Herman Hazewinkel. Hun bedrijf heet Ubuntu Sport. Meer informatie op www.ubuntu-sport.com.

  Ubuntu Sport heeft als doel kinderen door teamsport te ontwikkelen, als sporter en vooral als persoon. Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier en ontwikkeling centraal, op sportief gebied, maar juist ook op mentaal en sociaal vlak. Ubuntu Sport gelooft dat de combinatie van plezier en ontwikkeling leidt tot betere prestaties. Binnen en buiten het veld, nu en in de toekomst. Dit doen zij door clubdagen tijdens vakanties te organiseren. Daarnaast leiden zij bij clubs trainers op.

  Ook voor S.V. Kampong zijn plezier en ontwikkeling belangrijke pijlers. Dat is voor het bestuur van Kampong Voetbal reden geweest om met Ubuntu vanaf februari met vier teams een pilot van drie maanden te starten. Begin mei volgt een uitgebreider verslag over de werkwijze en een evaluatie van de eerste resultaten op www.kampongvoetbal.nl.

  Om dit initiatief van deze twee Kampongers te steunen, heeft het bestuur akkoord gegeven dat Ubuntu Sport in de meivakantie de Kampong Voetbaldagen organiseert. Kampong Voetbal draagt geen verantwoordelijkheid in deze, maar stelt als opdrachtgever uiteraard wel eisen aan het evenement. Informatie over de voetbaldagen in mei op www.ubuntu-sport.com.

  Vragen of opmerkingen over deze pilot of de voetbaldagen?
  Stuur een mailtje naar hjo@kampongvoetbal.nl.