• Kampong Voetbal incasseert contributie via ClubCollect

  Het bestuur van Kampong Voetbal zoekt doorlopend naar verbetering en optimalisaties. Het innen van de Contributie is een tijdrovende en complexe activiteit. Om dit te verbeteren gaan we vanaf dit seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal zaken automatiseert, zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

  Wat gaat er veranderen?

  ClubCollect is een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat, het is geen incassobureau. Binnenkort ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: je kunt hier kiezen voor betalen in termijnen of om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

  Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform privacyregels op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (artikel 6, eerste lid, onder b van de AVG) zijn.

  Wij zien dit als een stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Mochten er verder nog vragen over zijn, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn, staan zowel de penningmeester als ClubCollect hier altijd voor open.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur